perjantai 18. marraskuuta 2016

Yhden vuoden tarina

Sait alkusi hieman yllättäen. Tai olinhan minä yrittänyt samaa jo muutaman kerran aikaisemmin. Ne eivät kuitenkaan koskaan jaksaneet kantaa montaa päivää. Jos totta puhutaan, en uskonut sinunkaan elävän montaa päivää ennen kuin intoni jälleen lopahtaisi ja viskaisisin sinut arkistoon piiloon katseilta.

Kun ensimmäistä kertaa kerroin sinusta Facebookissa, en olisi uskonut kuinka monet sinut löysivät. Rakkaat ystäväni tykkäsivät sinusta ja sitä kautta sinut näkivät myös heidän ystävänsä.

Sitten sinusta tykkäsivät myös ihmiset, joita en entuudestaan tuntenut. Se tuntui hassulta, mutta se innosti minua entisestään. Menin hämilleni kun ystävät ja tutut kyselivät sinusta, vähän kuin häpeillen vastasin heille jotain. Sisimmässäni kuitenkin intoilin, hänkin on nähnyt sinut ja kenties pitää sinusta!
Hyvin nopeasti sinusta tuli osa minua. Minun oma juttuni.


Olemme nyt kulkeneet käsikkäin vuoden ja tämä vuosi on antanut paljon. Olen oppinut asioita enemmän itsestäni, olen myös oppinut paljon muita uusia asia. Olen tavannut mahtavia ihmisiä ja saanut ihania mahdollisuuksia.

Olet minulle edelleen tärkeä ja olen löytänyt hyvän tasapainon kanssasi. Olet antanut minulle paljon iloa, vaikka joskus on ollut vaikeitakin hetkiä. Kertaakaan en kuitenkaan ole ajatellut sysätä sinua arkistoon.

Ihan vaan tavismutsi täyttää tänään vuoden. 


Jos kaikki menee kuten toivon, tämä on vasta alkusoittoa meidän tarinalle.

Kiitos sinulle, joka tätä luet, että olet mukana matkassamme. Olet osa tarinaamme. <38 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle toivottaa Mummo ja Koira

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, tulee aina hyvälle tuulelle, kun lukee sinun postausta. :-D

  VastaaPoista
 3. Onnea 1v blogille!
  Kiva lukea mukavia juttujasi :)

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea ihanalle blogille!! Tulen aina niin hyvälle tuulelle jutuistasi. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 1-vuotiaalle ja menestyksekkäitä hetkiä tulevaisuuteen♥

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)