tiistai 15. marraskuuta 2016

Ideoita BabyShower juhliin

Viimeisen kuukauden ajan mun piti olla ihan hiiskumatta yllätyksestä, jota oltiin järjestämässä siskolleni. Viime lauantaina oli yllätyksen paljastamisen aika. Järjestimme yhdessä siskoni miehen perheen kanssa yllätys BabyShowerit.


Paikalla oli läheiset perheenjäsenet ja yllätys onnistui täydellisesti, juhlinnan kohde ei ollut missään kohtaa arvannut mitä on tekeillä. Ilme oli sanoinkuvaamaton kun siskoni avasti oven ja pimeään keittiöön syttyi valot ja me seisoimme siellä.

Siskoni miehen sisko oli juhlien pääjärjestäjä ja oli koristellut juhlapaikan söpöillä teemaan sopivilla vaaleansinisillä koristeilla. Oli pompomeja, ilmapalloja, viirejä ja kaikki teemavärin mukaisina.


Tarjottavat hoidimme porukalla ja minulle lankesi täytekakun teko. Erityistoiveena oli autokakku ja tällaisen kakun sain tehtyä:Ihan sellainen kakusta ei tullut kuin alunperin olin suunnitellut, mutta olin kuitenkin melko tyytyväinen lopputulokseen. Kakkujen tekeminen on kyllä hieman koukuttavaa, vaikka ennen ajattelin ettei ole yhtään mun juttu.

Kakun välissä oli tällä kertaa vähän kevyemmät täytteet: kuningatar ja sitruuna. Kakusta tuli mukavan raikas eikä ollenkaan liian makea. Tulevaa vauvelia kutsutaan Lateksi, joten pitihän se kirjoittaa kakkuunkin.

Kakulle vastapainoksi tein Kinuskikissan ohjeella Brookieseja. Ne olivat herkullisia, mutta kaikkea muuta kuin kevyitä ja vähemmän makeita. Brookiesit oli tosi tuhteja ja palat olisi saanut olla vähän pienempiä.

Juhlissa oli tarjolla myös vaikka mitä muita herkkuja ja katsokaa mikä mahti-idea tarjolle oli kehitelty:


Vesimeloonista koverretut lastenvaunut ja hedelmävauva. Melooni oli täytetty hedelmillä ja oli niin hieno, ettei sitä olisi raaskinut syödä ollenkaan.

Vesimeloonin sisus oli käytetty hyväksi ja tehty boolia. En ollut aikaisemmin tajunnut, että siitä voisi tehdä boolia, mutta aion kyllä itsekin kokeilla, oli sen verran hyvää.
Tulevaa äitiä lahjottiin myös vaikka millä kivoilla ja tarpeellisilla lahjoilla.

Perinteisiin vauvakutsuihin kuuluu tietenkin vaippakakku ja pääsin ekaa kertaa tekemään sellaisen. Teimme nuoremman siskoni kanssa yhdessä vaippakakun ja loppujen lopuksi se oli ihan helppo toteuttaa. Vaippakakkujakin on tietysti vaikka minkälaisia ja miten hienoja, mutta tämä meidän versio oli aika pelkistetty ja perinteinen. Liitimme kakkuun myös muumituttipullon ja bodyn, mitkä ostin pikku-Latelle
Juhlissa oli totta kai myös ohjelmaa, Pilttien maistatusta ja arvailua, syntymäpäivän arvailua sekä vaipan vaihtoa silmät kiinni. Tuleva äiti selviytyi tehtävistä tosi hyvin, pilttejä on syöty välipalaksi ja Alisalle vaippaa vaihdettu, sen kyllä huomasi. :)

Meillä oli todella tunnelmalliset ja mukavat vauvajuhlat ja juhlasankarin onnellinen hymy oli paras palkinto juhlista. Mikäli haluatte lukea siskoni fiiliksiä juhlista, löydätte ne hänen BLOGISTAAN.

Kiitos kaikille, joiden kanssa saatiin juhlia! <3

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää. Tyttäreni saa vauvan tammikuussa ja siksi juttukin kiinnosti.

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)