sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Jouluvalmisteluja

Tänään päätin kunnolla polkaista jouluvalmistelut, sillä tulevat työviikot ja kiireiset viikonloput eivät jätä liikaa aikaa jouluvalmisteluille. Lisäksi olemme yhden viikonlopun Samulin kanssa minilomalla Tallinnassa, joten sinä viikonloppuna en ehdi kotona tekemään mitään.

Suoritimme aamulla Samulin kanssa joululahjaostoksia ja noin vartissa oli tilattu kolme lahjaa, luojan kiitos verkkokaupoille! Inhoan shoppailua täysinäisissä ostoskeskuksissa, joten monesti tilailen joululahjat netistä.


Aikaisempina vuosina olen askarrellut joulukortit itse, mutta tänä vuonna ajattelin päästä helpommalla ja teetättää kortit Alisan kuvasta.. Ainoa vaan, ettei se ehkä ollut helpoin mahdollinen tapa. Tietenkään. Ensin lavastukset, siis vähän taljaa, valoja ja joulupalloja sekä tonttulakki päähän. Sitten yritin saada taaperon aisoihin, mutta eihän sekään helppoa ollut. Kymmeniä kymmeniä kymmeniä kuvia ja lopulta kelvollinen yksilö valikoitui. Sitten vielä taistelua tilauksen kanssa ja olin valmiiksi hermoromahduksen partaalla...

Mihin juuri äskettäin haastoin itseni? STRESSITTÖMÄÄN JOULUUN. Nyt meneekin lupaavasti... Päätin lähteä kotoa hieman tuulettumaan. Vesisateeseen...

Menimme Alisan kanssa tekemään hankintoja muun muassa IKEA:an. Vesisateesta ja ihmispaljoudesta huolimatta, kiertely hieman lepytti hermojani. Löysimme muutamia kivoja joulukoristeita ja päätin, että tavoistani poiketen, laitan muutamia koristeita jo nyt esille. Enimmäkseen siis valoja, tykkään niiden tuomasta tunnelmasta ja haluan nauttia siitä mahdollisimman kauan.Kotiin päästessämme ripustelimme Alisan kanssa muutamia koristeita ja sytyttelimme kynttilöitä. Koti näyttää kauniilta tunnelmallisessa valaistuksessa. Iltapäivän olemmekin nauttineet rauhallisesta olemisesta ja ihailleet tunnelmaa.

Tänään olen siis saanut ihan kivasti hommia eteenpäin ja onneksi lopulta taas muistin, mikä jouluvalmisteluissa on parasta! Illalla olen vielä ajatellut kokeilla soodataikinakoristeiden tekoa. Mikäli ruuvi alkaa taas menemään liian kireälle, jääköön se tuleville päiville. 

Tänä jouluna en ota stressiä.

(yritän muistaa tämän myös huomenna, ensi viikolla ja joulukuussa...)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)