maanantai 30. toukokuuta 2016

Päivä jolloin kaikki meni pipariksi

Tänään aloin uskomaan maanantain kiroukseen. Siihen, että maanantai on kurjempi päivä kuin muut!

Aamulla en olisi jaksanut millään nousta. Olin viritellyt kellon soimaan jo muutenkin melko tiukille, mutta torkutin silti vielä hetken. Niimpä mulle jäi noin kymmenen minuuttia aikaa lähteä töihin. Sinänsä ei tullut edes kiire, koska kiitos ripsienpidennysten, en juuri meikkaa muuten. Jos kaikki huono olisi jäänyt kiireiseen aamuun, ei olisi ollut edes kovin paha päivä, mutta eihän se nyt niin mennyt!

Kun ajoin parkkiruutuun töissä ja vedin käsijarrua, naps, jotain hajosi! Kerrassaan mahtavaa! Nyt mun autossa ei ole käsijarrua. Työpäivä meni sentään edes suurinpiirtein mukisematta.

Työpäivän jälkeen lähdin Alisan kanssa kauppaan. Vallitseva kuumuus ja väsymys olivat lyhentäneet pinnaani vähintään puolella ja siitä johtuen meinasin hermostua kaupassa yli-iloiseen taaperoon. Hän piti ihmeellistä älämölöä, joka tuskin haittasi muita kuin minua itseäni, mutta silti meinasin menettää malttini siitä elämöinnistä. Lisäksi tuntui etten löytänyt kaupasta yhtään niitä asioita mitä muka piti ja sen takia en ostanutkaan juuri mitään.

Illan olen ollut vain väsynyt ja kyljessä tuntuu pistävä kipu, mikä saa mut lähes kaksinkerroin. Alisakin tuntui olevan tavallista hankalampi, tai sitten se oli vain oma huono fiilikseni, joka aiheutti kaiken negatiivisen vyöryn. Pyykit jäi koneeseen ja uudet postaukset työstämättä. Siksi saittekin tällaisen valivalivali postauksen. Mut hei, eipä voi syyttää kaunistelusta meikäläistä nyt! En laita edes kuvia, koska ne olis ollut kuitenkin epäonnistuneita. :D

Toivotaan, että tämän viikon ärsytykset oli tässä. Nyt nukkumaan! Huomenna on jo tiistai! :)6 kommenttia:

 1. Joskus on vaan huonoja päiviä, mutta onneksi niiden jälkeen tavallisetkin päivät ovat loistavia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit, tänään oli jo hyvä päivä! :)

   Poista
 2. Voi tiedän just tuon tunteen! :D Tsemppiä tiistaille!<3

  VastaaPoista
 3. Joskus tulee näitä päiviä kun mikään ei onnistu ja kaikki on ihan tyhmää. Yleensä seuraava päivä on jo onneksi parempi :D

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)