tiistai 3. toukokuuta 2016

Huh, mikä huhtikuu

Huhtikuu oli ja meni, huh mikä kuukausi! Huhtikuussa mentiin aikataulutetusti ja välillä meinas olla voimat koetuksella. Nyt ollaan kuitenkin toukokuussa ja virkein mielin mennään eteenpäin. Palataan kuitenkin vielä instagram-kuvien kera huhtikuuhun. Instagramistahan mut löytää @ilonalaine.Huhtikuussa kevät tuli kohinalla ja saatiin nauttia monista aurinkoisista päivistä. Nurmikko alkoi vihertää ja kukat kukkimaan. Valoisat illat auttoi jaksamaan edes vähän paremmin.


Tajusin taas kuinka iso mun vauvasta on tullut. Missä vaiheessa se oppi puhumaan 2-3 sanan lauseita? Neiti on kyllä varsinainen papupata ja välillä aiheuttaa hauskoja tilanteita höpinöidensä kanssa.


Huhtikuussa juhlittiin myös mummun syntymäpäiviä. Näin juhlissa myös sukulaisia, joita ei niin usein tule nähtyä.


Kaiken kiireen lisäksi huhtikuussa oli monta pientä hyvää hetkeä: käytiin koko perhe brunssilla, käytiin muutamassa asuntonäytössä, vietin iltaa työkavereiden kanssa, ehdin myös muutaman kerran laittaa kiireettömästi ruokaa. Pieniä juttuja, mutta piristäviä.


Huhtikuun päätti meidän vappureissu. Saatiin olla koko perhe reissussa yhdessä ja nautittiin ajomatkoilla kauniista auringonlaskuista. Jotenkin se kaikki sai mut hirveen onnelliseksi, asiat on vaan hirveen hyvin just nyt!


Hyvillä fiiliksillä siis toukokuun kimppuun. Toukokuussa on tulossa monta mukavaa juttua ja jotenkin musta tuntuu, että tässä kuussa on luvassa jotain erityisen spesiaalia. ;)

Loistavaa toukokuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)