maanantai 23. toukokuuta 2016

Lisää paljastuksia

Mulla on teille lisää paljastuksia! Osa teistä onkin jo saattanut arvata vähän mistä on kysymys. Olette saaneet vihjailuja asiasta ainakin TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ! Nimittäin.....


....loppukesästä me muutamme! Löysimme vihdoin sen ensimmäisen oman kodin! Ja niin kuin monet teistä kertoivat, kyllä sen oman kodin sitten vain tunnistaa ja niinhän siinä kävi.

Olen kertonut teille, että Alisan päiväkoti vaihtuu. Tämä johtuu siitä, että uusi kotimme on ihan eri puolella kuin missä nyt asumme. Itse olisin voinut kuljettaa Alisaa tänne vanhaan päiväkotiin, sillä omaa työmatkaani se ei juurikaan olisi pidentänyt. Samulin työmatka on uudesta kodista vain kymmenisen minuuttia ja jos hän kiertäisi nykyiseen päiväkotiin, työmatka kasvaisi lähes tuntiin. Ei siis kovin järkevää. Siksi olemme hakeneet Alisalle paikkaa elokuun puolivälistä alkaen läheltä tulevaa kotiamme. 

Päiväkodin vaihto onkin ainoa negatiivinen asia muutossa, mutta jostain oli nyt tingittävä kun nykyiseltä asuinalueeltamme emme mieleistä asuntoa löytäneet. Onneksi uusi asuinalueemme vaikuttaa kuitenkin kivalta ja olen kuullut siitä paljon hyvää, joten ei huolta sen suhteen. Löydämme varmasti myös hyvän päiväkodin Alisalle, vaikka tätä nykyistä onkin vaikea ylittää. :)

Uusi kotimme on lähiaikoina kokonaan remontoitu, valoisa ja tilava rivitalo kahdessa kerroksessa. Plussana ehdottomasti yksi ylimääräinen makuuhuone, sekä iso terassi ja parveke. Isompaa remontin tarvetta asunnossa ei ole, mutta muutamaan seinään laitamme uutta tapettia. Lähinnä Alisan huoneeseen.

Parin viikon päästä allekirjoitamme lopulliset paperi ja sitten vain odotellaan muuttoa. Kesä menee varmasti äkkiä uutta sisustusta suunnitellessa, sillä aiomme jonkin verran laittaa huonekaluja uusiksi. En malttaisi millään odottaa, että päästään muuttamaan. Ihanaa, että löysimme meille sen oikean oman kodin.

Loppukesästä voitte siis odotella enemmän koti- ja sisustusaiheisia postauksia! :)

14 kommenttia:

 1. Oujee!! Paljon onnea!! :D Jään kovasti odottelemaan kuvia uudesta kodistanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin odotan että pääsen teille kuvailemaan meidän kotia! :)

   Poista
 2. Hienoa, että uusi mieleinen asunto on löytynyt! Tekisi mieli jo sanoa onnea uuteen kotiin, mutta sanotaan se vasta sitten, kun sinne muutatte =D

  VastaaPoista
 3. Vau! Onnittelut♥ Jään odottelemaan postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin odotan et pääsen postaamaan meidän kodista teille! :)

   Poista
 4. Voi onnea :) jännittäviä aikoja :)

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)