maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäivä 2016

Eilen sain juhlistaa toista äitienpäivääni äitinä ja aamulla sain ensimmäistä kertaa Alisan itse askarteleman lahjan. Paketista paljastui Alisan koristelema ruukku, johon he olivat istuttaneet kasvit päiväkodissa. Alisa toisti isin perässä "hyvää äiti päiväää" ja lauloi huusi vielä loppuun "koookooo päivän!" :')

Aamupalan jälkeen sainkin aloittaa puuhailut lounasta varten, sillä perheeni oli tulossa yhdistetylle äitienpäivä- ja syntymäpäivälounaalle. Äitini täytti siis pyöreitä menneellä viikolla ja halusin järjestää hänelle perheen kesken edes pientä juhlaa. Jouduin passittamaan Samulin vielä viime hetken ostoksille ja täytyy kehaista Sampan valitsemia servettejä! Sopi hienosti kattaukseen ja oli muutenkin pirteät. :)


Halusin valmistaa suht yksinkertaisia ruokia, sellaisia joista tiesin, että osaan ne hyvin valmistaa. Pöydästä löytyi muun muassa fetasalaattia, coleslaw-salaattia, focacciaa, parsaa, paahtopaistia, tzatzikia, valkosipulikermaperunoita ja paistettuja kasviksia. Hyvin tuntui vieraille maistuvan ja olin kyllä itsekin tyytyväinen ruokiini. :)


Jälkiruoaksi nautittiin vielä mangojuustokakkua ja mangon makua ei tästä kakusta kyllä puuttunut! Käytin täytteeseen mangotuorejuustoa, -rahkaa sekä säilykemangoa. Täyte itsessään oli tarpeeksi makeaa, eikä siihen tarvinnut lisätä sokeria ollenkaan.


Kaikkiaan siis kiva äitienpäivä! Vaikka tykkään tehdä ruokaa ja järjestää juhlia niin on tämä emännöinti välillä raskasta! Onneksi oli niin ihania vieraita, että he siivosivat ja tiskasivat jälkensä oikeastaan kokonaan, ei siis pöllömpiä vieraita. :D

Viikosta on luvassa vähän kiireinen, on ripsihuoltoa, Alisan kevätjuhlaa, pankkiasioita, passihommia ja muuta, mutta kiitos vapaan viikonlopun, on mulla tiedossa teille postauksia kiireestä huolimatta.

Hyvää alkanutta viikkoa! <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Varmistin taatusti mieleisen päivällisen kun tein itse..;)

   Poista
 2. Oi ihania kuvia<3 Namss!

  Mukavaa kiireistä viikkoa, aurinkoa ! <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aurinko pelastaa paljon ja pitää mielen positiivisena kiireessäkin, mukavaa viikkoa myös teille! <3

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)