lauantai 21. toukokuuta 2016

Lauantain terveiset

Aurinkoista lauantaita! Huhheijaa mikä viikko takana! Vihdoinkin meidän Perheblogit.fi julkaistiin ja jatkossa ei tarvitse sitä teiltä enää salata. Joko olette muuten käyneet tutustumassa perheblogien sivustoon? Huomasittehan, että sivuilta löytyy esimerkiksi tapahtumakalenteri lapsiperheille suunnatuista tapahtumista? :)

Tällä viikolla olin päivän kotiäitinä, koska Alisa oli flunssainen. Lisäksi onnistuin menemään iltavuoroon yhtä päivää liian aikaisin! Menin siis kolme tuntia myöhässä töihin! Ei paljon naurattanut kun tajusin mokani töissä. Onneksi ei ollut iso moka ja tein sitten vain kaksi iltavuoro peräkkäin, nyt jo naurattaa tämä mokani. :) Yleensä mulla on siis vain yksi iltavuoro viikossa, mutta nyt olin tosiaan onnistunut katsomaan päivän totaalisesti väärin. No saimmepa Alisan kanssa kahtena aamuna viettää yhdessä pitkät aamut.


Kaikesta höseltämisestä ja häsläämisestä väsyyneenä kaaduinkin eilen sänkyyn jo tosi aikaisin. Sinänsä hyvä, koska yöllä heräsin Alisan itkuun ja sängyssä mua odottikin tulikuuma lapsi. Alisalle oli noussut yön aikana kuume. Aamulla kuume oli onneksi laskenut. Itse nautinkin aamukahvista parvekkeella ja kolmannen kupin jälkeen elämä alkoi voittaa huonosti nukutun yön jälkeen.

Meille tuli Alisan kanssa kotipäivä tänään. Ei meillä suuria suunnitelmia ollutkaan, mutta ne siirtyvät ensi viikolle. Tarkoituksena oli käydä hankkimassa juhlatarvikkeita, sillä ensi viikonloppuna meillä juhlitaan vihdoin Samulin valmistujaisia! Tykkään järjestää juhlia ja siksi haluan järjestää kunnon valmistujaiset, vaikka Samulille olisi kuulemma riittänyt vähän vähempikin touhottaminen. :D

Huomenna mulla olisi taas kisat, jotka jo meinasin jättää väliin, sillä en halua ottaa Alisaa puolikuntoisena mukaan. Onneksi anoppi kuitenkin pelasti ja menemmekin tänään heidän luokseen yöksi ja Alisa saa jäädä sinne päiväksi hoitoon. Lapset ovat kyllä siitä hassuja, että heitä ei pienet sairastelut hidasta. Meillä ainakin touhuillaan kovaa vauhtia, pienistä flunssista huolimatta. On kuitenkin parempi,että Alisa saa lepäillä viikonlopun, jos flunssa vaikka vähän helpottaisi. 


Aika pitkälle säästyttiin ennen kuin tämä sairastelukierre päiväkodista tuli meille asti. Alisalla onkin enää puolitoistaviikkoa päiväkotia jäljellä ennen kesälomaa.

Nauttikaa te kuitenkin aurinkoisesta viikonlopusta ulkoillen, me koitetaan täällä saada pikkumuru terveeksi. Hän täällä kaihoisasti katselee ikkunasta ulos ja huutaa "keinummaan." No toivottavasti ensi viikolla päästään! :)

Ihanaa viikonloppua! <3

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)