lauantai 7. toukokuuta 2016

Perheaikaa

Aurinkoista lauantaita teille lukijat! :) Meillä on ihan spesiaali viikonloppu meneillään, sillä meillä kaikilla on täysin vapaa viikonloppu! Ei töitä, ei kisoja, ei mitään menoja! Mahtavaa! Vaikka tykätäänkin harrastaa ja muuta, niin välillä on kiva nauttia ihan toisenlaisista jutuista.


Eilen nukahdettiin kaikki kolme sohvalle tosi aikaisin ja aamulla heräiltiin niin, että mä ja Samuli maattiin sohvan lyhyellä divaaniosuudella ja Alisa oli vallannut loput sohvasta. Nukuttiin kuitenkin jopa kahdeksaan asti, mikä on melko hyvin Alisalta, joka yleensä herää seitsemän jälkeen. Syötiin kaikki yhteinen aamupala ja oltiin jo ysin jälkeen valmiita touhuilemaan vaikka mitä.Mietittiin, että olisi kiva mennä ulkoilemaan johonkin kivaan paikkaan, sellaiseen missä ei ihan joka päivä tule käytyä. Päädyttiin retkeilemään Ruissaloon. Leikittiin rannalla, etsittiin geokätköjä ja nautittiin merestä ja ulkoilusta. Kirjoitan teille vielä erikseen tuosta Ruissalon retkestä, koska meillä oli niin kiva reissu ja tuli napsittua paaaaaaljon kuvia.
Ruissalon jälkeen Alisa simahti autoon, joten päätimme hieman ajella kauniin kesäpäivän kunniaksi. Lähdimme ihan extempore Naantaliin ja päädyimme lopulta Merimaskuun. Olis pitänyt vähän paremmin varustautua ja kiertää koko Saariston Rengastie, mutta päädyttiin kuitenkin kääntymään takaisin Turkua kohti. Tänä kesänä me vielä ajetaan tuo Rengastie läpi!

Ihana päivä ja mukavia muistoja jäi tästä päivästä. <3 Kohta ohjelmassa vielä hieman leivontaa ja valmisteluja sillä perheeni on tulossa huomenna meille äitienpäivälounaalle ja juhlistamme samalla äitini syntymäpäivää.

Oletteko te nauttiineet auringosta?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)