keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Korallia ja kukkia

Havahduin jokin aikaa sitten siihen, että kesä todellakin on ihan ovella ja lapseni ehkä tarvitsee kesätamineita. Vastahan hommasin välikausikamppeet? No onneksi monet viime kesäiset vaatteet mahtuvat päälle, mutta kenkien kanssa meinasi olla ongelmia.

Mä oon joskus ajatellut, etten niin hirveästi pidä pinkeistä vaatteista, vaan kuinkas tässä kävikään! Kummasti etenkin tuollaista korallia on kertynyt Alisan vaatekaappiin!


Kengät meillä tosiaan oli hankintalistalla ja päädyinkin tilaamaan henkkamaukalta kukalliset tennarit ja vaaleanpunaiset sandaalit. Nuo sandaalit ovat kyllä todella nätit, mutta taidan silti hankkia Alisalle vielä kävelyyn tarkoitetut sandaalit. Lisäksi tarvetta olisi yksille hieman kevyemmille kumitossuille. En voinut vastustaa tätä korallia flamingo-röyhelöuikkaria Lindexillä, vaikkei se ehkä näin pienellä taaperolla ole kaikista käytännöllisin. Ajattelin hankkia Alisalle vielä kunnollisen uv-uimapuvun lisäksi. Mut onhan tuo nyt söpö!


Tarvetta olisi vielä kenkien lisäksi kunnolliselle kesähatulle, sovittelimme kaupassa useampaakin, mutta yhtään mieleistä ei vielä löytynyt. Hatussa saisi mielellään olla kunnon lieri sekä solmittavat narut, sillä Alisa on nyt koko ajan repimässä hattua pois päästä. Sinänsä oppi on mennyt perille, koska perään hän huutaa "lakki päähän!" :D

Pientä haikeuttakin näihin kesäshoppailuihin liittyy. Huomasin nimittäin, että vähenevissä määrin pienelleni löytyy vaatteita vauvojen osastolta. Yhä useammin katselen vaatteita isompien lasten osastolta. Mun pieni vauva ei taida enää olla niin vauva..:)

Mikä on teidän hittiväri kesävaatteissa? :)

6 kommenttia:

 1. Ihania♥ Mä sain yliannostuksen tytön ikuisuuden kestävästä pinkki-kaudesta. Onneksi vihdoin nyt koululaisena on suosikkiväri muuttunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä ehtinyt saamaan, mutta ehkä sekin hetki vielä tulee! :D

   Poista
 2. No kyllä Alisan nyt kelpaa lähtee reissuun ;)

  VastaaPoista
 3. Ooo mitä värejä ja vaatteita<3 Keltainen, turkoosi ja koralli on mun lemppari värit tyttöjen vaatteissa!

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)