tiistai 4. huhtikuuta 2017

Tavismutsi testaa: Omena-hotelli Tampere

Viikonloppuna tapasimme Perheblogien bloggaajien kanssa Tampereella. Yöpymispaikan meille tarjosi Omena-hotelli Tampere.

Omena-hotelli Tampere sijaitsee ihanteellisen keskeisellä paikalla suoraan Tampereen ydinkeskustassa. Omena-hotelli on edullisuutensa takia etenkin nuorison ja ns. juhlakansan suosiossa, joten itse lähdin matkaan sillä näkökulmalla, miten Omena-hotelli sopisi esimerkiksi perhematkailuun?

Omena-hotelli

Omena-hotelli - simppeliä yöpymistä?


Saapuminen Omena-hotelliin oli vaivatonta, sillä sain etukäteen vain huonenumeron ja ovikoodin puhelimeeni. Mitään varsinaista kirjautumista hotelliin ei tarvitse tehdä, hotellissahan ei ole henkilökuntaa paikalla. Ovikoodin lisäksi ei tarvita myöskään erillistä avainkorttia - niin hyvä, mä hukkaan ne aina!

Omena-hotelli on tyyliltään hyvin pelkistetty, eikä siellä esimerkiksi ole erillistä aulaa tai muita yhteisiä tiloja. Itse huoneet sen sijaan olivat oikeinkin positiivinen yllätys, sillä ne olivat hyvin tilavat ja viihtyisät. Kokonainen perhe olisi hyvin mahtunut yöpymään hotellissa samassa huoneessa. Perhenäkökulmasta katsottuna positiivista oli huoneen jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Esimerkiksi lastenruokien säilytys ja lämmitys olisi hoitunut helposti omassa huoneessa. Itse olen kaivannut muissakin hotelleissa näitä ominaisuuksia.

Omena-hotelli

Omena-hotelli

Omena-hotelli

Kuten eilisestä videosta ehkä huomasittekin, pyörimme jonkin verran ympäri Tampereen keskustaa. Omena-hotelli oli hyvä puolimatkankrouvi, sillä se sijaitsi oikeastaan keskellä liikkumissädettämme. Myös saapuminen junalla tai bussilla on helppoa, kun molemmat asemat ovat kiven heiton päässä Omena-hotellista.

Omena-hotelli sijaitsee yleensä joka kaupungissa erittäin keskeisellä paikalla, siksi se mahdollistaa helpon liikkumisen ympäriinsä ja usein hotellien läheisyydestä löytyy monet hyvät nähtävyydet sekä palvelut, vaikka itse hotellit ovatkin tarkoituksella mahdollisimman riisuttuja.

Keskeisen sijainnin vuoksi aamupalan puuttuminen ei oikeastaan ollut ongelma, sillä Omena-hotelli on hyvin ympäröity erilaisilla kahviloilla ja aamupalapaikoilla, itsekin päädyimme läheisen kahvilan aamupalapöytään, jonne tosin olisi halutessaan voinut varata aamiaisen jo suoraan hotellivarauksen yhteydessä.

Omena-hotelli - pelkkä bilehotelli?


Näin viikonloppuna Omena-hotelli oli toki melko täynnä viikonlopun juhlijoita ja alunperin mietimmekin, että mahtaako hotellissa olla kova melu yöllä. Itselleni ainakin sattui huone suhteellisen rauhalliselta paikalta, etten juurikaan häiriintynyt hotellin muista asiakkaista. Suuret ikkunat huoneesta oli toki kadulle päin ja sieltä kantautui ääniä huoneeseeni, mutta tämä ongelma on kaikissa ydinkeskustahotelleissa. Olen myös sen verran sikeäuninen, etten näistäkään pahemmin häiriinny.

Omena-hotelli

Omena-hotelli sopii hyvin majoittujalle, jonka pääpaino on juuri yöpymisessä. Mielestäni perhe ei tee tässä poikkeusta. Varsinkin arkena voisin kuvitella meidän perheen yöpyvän Omena-hotellissa esimerkiksi kesälomareissulla.

Koska Omena-hotelli ei sisällä mitään lasten leikkihuoneita tai muita, ajan viettäminen itse hotellissa saattaisi olla hieman työlästä. Toki mukaan voi itse varata jotain tekemistä, omassa huoneessani olisi ollut ihan hyvin tilaa leikkiä ja touhuta. Huoneessa oli myös pöytäryhmä, joka sopisi hyvin esimerkiksi piirtämiseen tai muuhun näpertelyyn.

Kaikenkaikkiaan mulle jäi hyvä ja positiivinen fiilis ekasta kerrasta Omena hotellissa ja varmasti saatan yöpyä tulevaisuudessakin.

Oletteko te yöpyneet perheen kanssa Omena-hotellissa? :)*Yhteistyössä Perheblogien ja Omena-hotellin kanssa.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)