perjantai 7. huhtikuuta 2017

Lastentarvikeliike Kuopus sis. alekoodin

Tampereen blogireissulla meillä oli vierailukohteena lastentarvikeliike Kuopus. Team leaderimme Sari oli yllätyksenä järjestänyt meille vierailun tässä ihanassa lastentarvikeliikkeessä. Kuopuksen toinen omistaja otti meidät lämpöisesti vastaan ja kertoi hieman liikkeestään. Pääpaino Kuopuksen valikoimissa on lastenvaatteissa, mutta saatavilla on myös pientarvikkeita, kuten reppuja.Kuopus sijaitsee mielestäni aika ihanteellisessa paikassa, nimittäin Tampereen Sokoksen yhteydessä kolmannessa kerroksessa. Tilaa on mukavasti ja paikalle pääsee näppärästi vaikka lastenvaunujen kanssa. Aikaisemmin Kuopus sijaitsi erillisessä kivijalkamyymälässä Kehräsaaressa, mutta nyt vajaan vuoden liike on ollut nykyisessä paikassaan. Sokoksella ei muuten enää ole lainkaan lastenvaateosastoa, joten Kuopuksen valikoima on oikein paikoillaan niinkin suureen tavarataloon.

Kuopus oli minulle tuttu entuudestaan ja olen asioinut heidän verkkokaupassaan, oli siis ihanaa päästä paikanpäälle tutustumaan itse liikkeeseen. Kuopus on mulle kuin karkkikauppa: myydäänhän siellä kaikkia mun lempimerkkejä! Gugguu, Vimma, Mini Rodini, Papu, Mainio... Lisänä ainakin Molo, Småfolk, Bangbang Copenhagen, Metsola ja moni muu suosittu lastenvaatemerkki.Ja no mitäpä luulette, tarttuihan liikkeestä muutamia vaatteita myös ostoskoriin*. Ostin toki samalla myös muutaman lahjan, sillä kummipojallani on nimipäivä tällä viikolla. Tällä kertaa Gugguu ja Vimma veivät sydämeni ja Alisalle ostinkin Vimman Jungle-lettipaidan sekä Gugguun uuden malliston legginsit. Tilaan yleensä vaatteet verkkokaupasta, joten Kuopus oli ihanaa vaihtelua! Kerrankin pääsin hypistelemään vaatteita livenä, eikä meillä täällä Turussa juuri olekaan kivijalkaliikkeitä näille merkeille.Ihanat kevään värit ja uudet mallistot ovat myös teidän saatavilla, sillä Kuopus tarjoaa blogini lukijoille alekoodin heidän verkkokauppaan.


Alekoodilla "blogiale" saatte -20% kaikista Papun, Gugguun, Mini Rodinin, Mainion ja Bangbang Copenhagenin normaalihintaisista tuotteista. Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 9.4. saakka.

Käytä alekoodi hyödyksi heti! :)

Postaus yhteistyössä Perheblogien ja Kuopuksen kanssa. *Osa tuotteista saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)