torstai 6. huhtikuuta 2017

Perheblogien luova ja inspiroiva kokous TampereellaViime viikonlopun kokous Tampereella oli järjestetty uudessa ja trendikkäässä Solo Sokos Hotel Tornissa. Jopa vanhana tamperelaisena paikka oli mulle täysin uusi, sillä muuttaessani pois Tampereelta,  hotelli oli vasta rakenteilla.

Meillä oli tarkoituksena suunnitella blogiyhteisömme loppuvuoden tapahtumia ja tapaamisia, sekä kehittää yhdessä Perheblogeja. Millainen tila olisikaan ollut inspiroivampi kuin tämä luova huone nimeltä Puisto. Jos kaipaatte erilaista tilaa järjestää kokous Tampereella, suosittelen ehdottomasti tätä kyseistä tilaa! Itselleni huoneen tarinalla oli oikeinkin henkilökohtainen merkitys, huone nimittäin esittelee Pyynikkiä, joka on mulle yksi rakkaimpia kaupunginosia, kävin siellä koulua yli neljä vuotta! Värikkäät seinät ja värikäs sisustus olivat piristäviä ja virkistävä oli myös erillinen viherseinä tuomassa happea tilaan. Huoneen nimeen sopivasti tilassa oli ruohomatto ja puujakkaroita.
Hotellilla on jopa 10 erilaista kokous- ja kongressitilaa, joiden tilavuus vaihtelee 20 hengestä jopa 700 henkeen. Monenlaista ja -kokoista tilaa on siis tarjolla, jos mielessä on järjestää kokous Tampereella keskeisellä paikalla ydinkeskustassa.

Kenties juuri innovatiivisen ja inspiroivan tilan myötä, meidän kokous Tampereella oli todella onnistunut ja ideoimme mahtavia juttuja tälle vuodelle. Tilassa oli hyvin otettu huomioon myös työergonomia, johon oman työni takia kiinnitän paljon huomiota. Kokouspöytä oli korkeussäädettävä ja tuolit selälle hyvät sekä muutettavissa myös keinujakkaroiksi, hauskaa! Hauskaa oli myös mahdollisuus PIIRTÄÄ tussilla seinään! Ideoita syntyi ja seinä täyttyi! Välillä piti toki vähän hassutella ja lepuuttaa aivoja, siihenkin tila tarjosi mukavat mahdollisuudet palloineen ja sohvineen. Lisänä toki maistuvat herkut. 

Meidän kokous Tampereella sai arvoisensa lopetuksen kun juhlistimme Perheblogeja hotellin Grill It! -ravintolassa. Skoolasimme kuohuvat illallisen alkajaisiksi ja nautimme herkullisen kolmen ruokalajin illallisen. Mun trio oli aika täydellinen, alkuun kalaa, pääruoaksi pihviä ja jälkkäriksi Crème brûlée, nam!Tilasta löytyy myös mun kuvaamaa videomateriaalia, pari postausta taaksepäin julkaistusta Perheblogit goes Tampere -postauksesta!


*Postaus toteutettu yhteistyössä Perheblogien ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kanssa.*

2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! Noi on ihan huippuja jossa sä vaan köllöttelet noiden pallojen päällä.. Hihii.. :D

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)