keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Vimmaavaa uutta

Viime viikolla päätin extempore tehdä pienen tilauksen Vimman verkkokauppaan. Vimma on kotimainen vaatemerkki, jolla on todella upeita kuoseja. Olen jo kauan tykkäillyt heidän tuotteistaan, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä tilauksen. Tänään mua odottikin kotona paketti, josta paljastui pari mageeta juttua!


Paketista paljastui Alisalle Vimman tunnetuin vaate eli lettileggingsit. Olen niitä monesti jo katsellut ja ne olivat ensimmäinen tuote, joihin Vimmalta tutustuin aikoinaan. Haluan ehdottomasti itselleni samanlaiset, kunhan seuraava erä taas saapuu, nyt niitä ei ollut enää jäljellä.



Tilasin itselleni Tippa-tunikan hihattomana, sen ollessa pienessä alessa. Tippa on toinen kuosi johon olen ihastunut ja ehkä haluaisin Alisallekin sitä jatkossa. Olen sen verran lyhyt, että minulle tämä tunika sopii ihan sukkahousujen kanssa mekkona ja aionkin laittaa sen hetimiten päälle töihin.



Tällaisilla kuoseilla täydentyi meidän vaatekaapit tällä kertaa! En malta odottaa, että saadaan nämä ensimmäistä kertaa päälle. Vaatteiden laatuun olin todella tyytyväinen ensikosketuksella, katsotaan kuinka ne kestää käytössä. Ehkä vierailen jatkossakin heidän verkkokaupassaan. :)

Löytyykö teidän kaapista Vimmaa, vai onko ihan uusi tuttavuus? :)


10 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköisiä vaatteita. :)

    VastaaPoista
  2. Oi ihania<3 Vimman tuotteet ovat tosi kivoja ! Meillä löytyy molemmilla pojilla vimmaa.
    Halusin meidän Massun ristiäisiin jotain erikoisempaa vaatetta pojille, joten Navalla oli vimman legginssit ja Massulla vimman kokopuku <3 TYKKÄÄN !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! :) Mä kyllä kans nyt tykästyin ja varmasti tulee jotain lisääkin hankittua. :)

      Poista
  3. Mulla on itelläni Vimman lettilegginssit ja ne on mun ihan aarteet.♥ Ehdottomasti pitää saada Vimmaa vielä lisää. :)

    VastaaPoista
  4. Joo mäkin haluan itelleni myös letit, täytyy seuraavan erän kohdalla olla valppaana! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita! Mä vaan haaveilen noista Vimman letti leggareista, ne on joka puolelta loppuunmyytyjä, täytyy ehdottomasti tilata sellaiset kun niitä tulee lisää myyntiin :D

    VastaaPoista
  6. Ihania ♡ mä tykkään kanssa tosta lettikuosista hurjan paljon. Vielä ei kuitenkaan vimmaa kaapista löydy..josko tulevaisuudessa sitteni :) pitääkin jäädä kuulolla jos jossain välissä käytännön kokemuksia näistä kirjoitat :D

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)