torstai 4. helmikuuta 2016

Päivä Alisan kanssa

Aamulla heräsin siinä kahdeksan aikoihin kun isikin nousi ylös. Vähän ajan päästä äitikin jaksoi nousta ylös ja annettiin isille halit ja sanottiin heipat. Isin piti lähteä töihin ja me mentiin äitin kanssa aamupalalle. Sain hedelmiä ja leipää, jee nam!Aamupalan jälkeen ihmeteltiin äidin kanssa ikkunasta lumisadetta ja leikittiin vähän. Äitin piti tehdä myös jotain aikuisten juttuja ja mä leikin sillä välin yksinäni. Äiti  osti mulle viikonloppuna tän jätskibodyn ja nyt se oli ekaa kertaa mun päällä.

Sitten olikin jo ruoka-aika ja tarjolla oli eilistä pastaa. Se ei tällä kertaa oikein maistunut ja söin ihan vähän vaan. Ruoan jälkeen olinkin jo valmis päiväunille.

Päiväunilta herättyäni vähän väsytti vielä ja chillailinkin äiskän kainalossa. Mun päivä on yhtä syömistä, sillä taas oli välipalan aika.Välipalan jälkeen koitti mun lempihetki, meinaan ulkoilu! Mentiin äitin kanssa ulkoileen ja samalla käymään kaupassa. Äiti otti pulkan mukaan ja laskettiin vähän aikaa mäkeä. Mä halusin kuitenkin itse kävellä kauppaan ja äiti sai kantaa pulkkaa. Jaksoin reippaasti kävellä koko reissun, välillä jäin katselemaan ihania vastaantulevia koiria.


Ulkoilun jälkeen äiti alkoi tekemään ruokaa, niimpä mäkin aloin kokkailemaan. Keitin siinä muutamat porkkanat sitten. "Paketoitiin" myös Maukka-sedän lahja, mikä ostettiin kaupasta, tai siis oikeestaan laitettiin vaan naru siihen ympärille. Säästölippaan sisällä on karkkia, mutta kun se on tyhjä niin äiti sano, et Maukka voi alkaa eläkesäästämään kun se on niin vanha. Mä valkkasin ton lumiukkotikkarin, vaikken niistä mitään ymmärrä, koska mun ei anneta ikinä maistaa!Sitten mamma ja pappa tulikin meitä hakemaan sinne syntymäpäiville. Iskä ei tällä kertaa päässy mukaan kun sillä oli joku työjuttu. Välillä isillä menee myöhään töissä ja mun on kova ikävä, onneks isi tulee sitten illalla aina. Mamma toi myös mulle lahjan, kattokaa miten hienot hiiritossut! Mamma on tosi hyvä tekemään tossuja, ne oli ihan sopivat ja pohjassa on semmoset hidastejutut etten liukastu. Aika mageet!Synttäreillä oli kivaa ja niiden jälkeen olin tosi väsynyt, nukahdin autoon. Kotona mua odotti iloinen yllätys, sillä isi oli just tullu kotiin. Halailtiin siinä hetki isin kanssa ja sitten mä menin jo nukkumaan!

Hyvää yötä!
Tämmöinen päivä mulla oli! :)


<3: ALISA

6 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)