maanantai 22. helmikuuta 2016

Mistä lisää tunteja vuorokauteen?

Eilisen positiivisuuspläjäyksen jälkeen on hyvä taas hieman valittaa! :D Jos mun jotain huonoa pitää sanoa töiden aloittamisesta, on se ehdottomasti koko ajan vaivaava aikapula!

Olen alkuun tehnyt töitä 9-17 ja tuntuu, että se vie koko päivän. Onneksi kohta siirryn tekemään enimmäkseen 8-16 vuoroa, joten saan iltaan tunnin lisää.

Luoja mua on tympinyt bussilla kulkeminen! Joka päivä ne bussit on myöhässä ja 20min matkaan menee 45min... Meillä olisi mahdollista ottaa toinen auto käyttöön, mutta sitten tulee toinen ongelma: työpaikkani on keskellä Turun tiheintä työpaikkakeskittymää, joten parkkipaikkoja on rajoitetusti. Olen alkanut jo tosissani pohtimaan skootterin hankkimista. :D Se olisi kätevä liikenteessä ja saisin sen parkkiin työpaikkamme pyörävarastoon. Lisäksi sen ylläpitäminen ei tulisi lainkaan yhtä kalliiksi kuin auton, mutta silti olisin nopeammin kotona kuin nyt bussilla..Haluaisin suosia joukkoliikennettä, mutta mulla on jatkossa aika kiire päiväkotiin, joten en välittäisi istua bussissa ruuhkassa. Tietenkin omalla kulkuneuvolla säästäisin myös aikaa, eikä tarvitsisi aamuisinkaan herätä niin aikaisin. Taidan laittaa Samulin mopokaupoille!

On ollut myös kurjaa, kun näen Alisaa aamuisin pari tuntia ja illalla saman verran. Onneksi on viikonloput. Kaikki yhteinen aika kyllä vietetään tiiviisti yhdessä halien ja leikkien. 

Onneksi tosiaan työaikani muuttuu hiukan ja tasoittuu, ehkä sitten löytyy aikaakin paremmin kaikelle. Onneksi meillä ei juuri tähän hetkeen ole liutaa muita harrastuksia! En kyllä jaksaisi, jos kaikki illat menisi touhuiluun. No ehkä meillä jossain vaiheessa taas jaksetaan harrastaa.


Vaikka olen innoissani uudesta arjesta, muutaman tunnin voisin ostaa vuorokauteen lisää. Nukkumisestakaan en haluaisi tinkiä, joten pakko on tinkiä muista asioista ja koittaa tiivistää asioita. Mulla on tekeillä postaus, jossa kerron mun omia vinkkejä arjen helpottamisesta, joten kannattaa pysytellä kuulolla! :)

Kaipaatteko te välillä lisää tunteja vuorokauteen?

Hyvää alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Voih tuo on kyllä niin kurjaa kun tuntuu että työt kirjaimellisesti imee kaiken vapaaajan. Sama olisi meillä edessä syksyllä mikäli pääsen opiskelemaan taas.. tsemppiä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on..:/ Mutta tähän täytyy vain sopeutua ja nauttia niistä hetkistä kun saa olla yhdessä! :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)