perjantai 12. helmikuuta 2016

Alekoodia ja pikakuulumisia!

*Postaus on toteutettu osittain yhteistyössä Pikkune.fi kanssa. Ei sisällä mainoslinkkejä*

Viimeinen viikonloppu kotiäitinä on starttailemassa, hieman olen haikein mielin. Se kuulunee asiaan. Onneksi sentään jatkossa saan olla edelleen äiti ja kotikin on vielä olemassa, joten ei hätää! :D Viime päivät ovat olleet kyllä hieman hankalia, koska tässä on tullut kaikenlaisia viime hetken paniikkeja, jotka ovat aiheuttaneet ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Onneksionneksionneksi on niin ihania ihmisiä ympärillä, joiden apuun voin luottaa. Heidän avulla saamme nyt nämä kaksi ensimmäistä hieman poikkeuksellista viikkoa järjesteltyä ja sitten toivottavasti hieman tasoittuu ja selkenee tämä mun työkuvio.

Tällä hetkellä nautin aamukahvia ja hoitelen erinäisiä blogiasioita kuntoon. Alisa on tänään jälleen päiväkodissa harjoittelemassa ja haen hänet ennen päiväunia kotiin. Viikonloppu menee jonkin verran touhuillessa, mutta toivon ehtiväni viettämään oikein paljon aikaa perheen kanssa. 

Blogiin on luvassa mietteitä ystävyydestä sekä hieman tarkemmat mietteet uuden arjen aloituksesta.

Mulla on teille kuitenkin ystävänpäivälahja! Saan hemmotella teitä vielä lisää tälle viikkoa, nimittäin Pikkune.fi tarjoaa teille alekoodin ystävänpäivän kunniaksi!Nyt siis kaikki shoppailemaan lastentarvikkeita!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3


PS. Muistakaa myös osallistua arvontaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)