tiistai 23. helmikuuta 2016

Kynnet kuntoon

Mun sisko tuli meille eilen ja haki Alisan aikaisemmin hoidosta. Tänään tiistaina Alisa saikin olla koko päivän kotona, koska ihana siskoni häntä muuten vaan halusi hoitaa. Kiitos hänelle. <3

Mun sisko harrastelee rakennekynsiä, lähinnä itselleen, mutta välillä myös tuttaville. Mulle hän on joskus tehnyt parit kynnet ja ne ovat kestäneet hyvin, vaikka olen melkoinen rähmäkäpälä. Nyt mulla ei ole piiiiiitkään aikaan ole ollut kuin joskus harvoin jotain pelkkää kynsilakkaa ja sekin on yleensä saanut rumasti lohkeilla ja kulua pois. Ja mä omistan vissiin oikein kaks kynsilakkaa.. Hehe, taidetaan olla aika erilaisia tässä asiassa mun siskon kanssa.


Nyt kuitenkin pohdin, että töissä olisi kiva jos kynnet olisi siistit. En kuitenkaan halunnut ottaa rakennekynsiä, koskan onnistuisin kuitenkin katkaisemaan ne rumiksi. Päädyttiin sitten tekeen mulle kestolakkaus omiin kynsiin.

Kun aloiteltiin, sanoin etten välttämättä halua mitään hilejuttuja vaan jotain hillittyä. Valitsinkin väriksi puolimatan beigen. Näin kuitenkin yhden hilelakkapurkin ja ajattelin, että jos osaan sormista laittaisi päälle sitä... No lopputuloksena oli, että kaikissa sormissa on myös hilettä. Harakka mikä harakka!Valitettavasti illan hämärässä keinovalo ei anna parasta valaistusta ja kynnet ei kuvissa pääse oikeuksiinsa, mutta tosi kivat niistä tuli! Kerrankin mun kynnet näyttää siisteiltä ja vähän kauemmin kuin päivän. Sen verran mulla yleensä kestää normilakkaus. Nyt kun käytettiin oikeita uv-geelejä yms, niin kynnet varmaan kestää jokusen viikon ja aina on helppo marssia siskon luo ja korjata kuntoon. :)

Oon kyllä tässä viimeisen kuukauden aikana panostanut ulkonäkööni omassa mittakaavassani huomattavan paljon: oon käynyt kampaajalla, ottanut ripsienpidennykset (ja huollattanutkin vielä), ostanut uusia vaatteita ja laitattanut kynnet..:D Ei siis todellakaan mun tapaista, oon oikeesti niiiiin hälläväliä tyyppi, ettei tosikaan. No toisaalta, on nämä jutut ollu aika kivoja, ei voi kieltää. Hyvä se on joskus muistaa hemmotella itseäänkin. :)

Ootteko te tarkkoja ulkonäöstänne, vaiko samanlaisia huithapeleita kuin minä? :)


4 kommenttia:

 1. Mä joskus rakastin laittautumista, varsinkin rakennekynsien laittoa mutta nykyään en osaisi edes kuvitella ittelläni sellaisia, raapisin varmaan lapset ja tökkisin silmäni puhki :D
  Mutta tollanen hemmottelu tulee toisinaan kyllä niin tarpeeseen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, etten osaa olla niiden kynsien kanssa! :D Mut nyt ei onneksi oo sitä ongelmaa! :)

   Poista
 2. Mä oon huomannu, että talvella ei niin tule huolehdittua kynsistä. Vanhat rapistuneet lakat kuluu omineen tyyliin pois jos kuluu ;) Kesällä sitte taas innostuu eritavalla :)

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)