tiistai 27. kesäkuuta 2017

Samulin hääasu

Saatiin vihdoin ostettua Samulille hääpuku. Meillä oli alunperin tarkoituksena vuokrata Samulille puku, mutta lopulta tulimme toisiin ajatuksiin...

Kaasoni äiti on töissä erässä vaateliikkeessä miestenosastolla ja hääpuku tuli puheeksi kun olimme samoissa juhlissa. Hän kertoi oman näkemyksensä siitä, millainen puku Samulille sopisi ja me olimme ihan myytyjä! 

Ajatukset olivat hyvin pitkälle samoja, mitä olimme ajatelleet, tummansininen puku ja jokin rusetti, ei mitään liivejä. Varovasti kyselimme hinta-arviota ja yllätyin, ettei asu tulisikaan maksamaan niin paljon, kuin olin alunperin ajatellut. Pukua voisi myös käyttää tulevaisuudessa, joten selvästi parempi vaihtoehto kuin vuokrapuku.

En tiedä, miksi edes ajattelin koko vuokrapukua, sillä Samuli on todella pitkä ja hoikka, joten olisi ollut todennäköistä, ettei täydellisesti istuvaa pukua olisi edes löytynyt.

Yhtenä iltana menimmekin sitten kyseiseen liikkeeseen ja matkalla sinne Samuli vitsaili, että mikäli kyseessä on oikea ammattilainen niin meillä ei mene liikkeessä kuin vartti...Kun pääsimme paikalle niin kaikki oli mietitty valmiiksi pienintäkin yksityiskohtaa myöten ja Samuli sai vain suoraan kävellä sovituskoppiin ja pukea tuon yhdistelmän päälle ja se oli täydellinen! Ei siihen tainnut mennä edes sitä varttia!

Voin todella suositella ammattilaisen käyttämistä myös miehen hääpuvun kohdalla, sillä itse en todellakaan olisi osannut ottaa kaikkia asioita huomioon. Pukuun tehdään muutamia pieniä korjauksia, jotta se istuu täydellisesti hoikalle ja pitkälle Samulille. Puku on todella slim ja hyvin istuva ja sopii Samulin vartalolle hyvin.

Lisäksi en osannut ajatella sitä, että asun täytyy näyttää hienolta myös ilman takkia. Takki kun todennäköisesti lähtee päältä jossain kohtaa iltaa. Tästä syystä valittiin erottuva rusetti, sekä hyvin istuva kauluspaita rusettiin sopivilla yksityiskohdilla.
Olimme todella tyytyväisiä pukuun ja olin todella onnellinen, että löysimme Samulille tällaisen puvun. Samulin toiveena oli, ettei mitään sakettia ja perinteisiä liivejä vaan joku hieman erilainen, mutta tyylikäs. Lopputulos on mun mielestä juuri sellainen!

4 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)