perjantai 16. kesäkuuta 2017

Bloggaamisesta katosi ilo

Viime aikoina bloggaaminen on takunnut pahemman kerran. Joka kerta kun avaan blogin niin olen hermoromahduksen partaalla...

Mun tietokone nimittäin sammuilee jatkuvasti! Niiiiiiin raivostuttavaa!


Ei siinä, tekstit pystyn kirjoittamaan kännykällä, mutta viimeistely ja kuvien muokkaaminen..... Parin kuvan käsittelyyn menee ikuisuus kun kone sammuu viisi kertaa ja yhtä monta kertaa joudun sen itse sammuttamaan, jotta se taas toimisi kunnolla.

Mulla on menossa nyt tyhjennys ja päivitys koko koneen osalta, mutta saa nähdä saako siitä kapistuksesta enää toimivaa! Jos ei niin kohta on lähdettävä koneostoksille. Koko koneen päivitys on nyt ainakin auttanut hetkellisesti ja totisesti toivon, että sain sillä jatkoaikaa mun konevanhukselle, juuri nyt olisi muitakin rahareikiä.

Meillä ei konetta juuri muuhun käytetä, mutta bloggaajalle se on aika ehdoton. Toki kännykälläkin pääsisi aika pitkälle, etenkin nyt kun pystyn suoraan kamerasta siirtämään kuvia kännykkään. Jotenkin kuitenkin kaikki tuntuu helpommalta näin tietokoneella tehden. Melkein joka ilta bloggailu päättyy siihen kun painan turhautuneena läppärin kannen kiinni ja totean, että antaa olla sitten!
Totta kai ajatus uudesta tietokoneesta toisaalta myös houkuttaa. Nopeampi ja kenties pienikokoisempi. Olisi kiva jos tietokone mahtuisi kätevästi käsilaukkuun ja sitä voisi tarvittaessa kuljettaa mukana, esimerkiksi silloin kun kuljen blogipalavereissa tai muissa. Tätä nykyistä konetta hankkiessani minulla taisi olla yksi kriteeri: mahdollsimman halpa! Silloin en todellakaan ajatellut, että jossain kohtaa bloggaisin ja tulisin tarvitsemaan konetta lähes päivittäin.

Toivoisin kyllä, että tämä konevanhus kestäisi vielä hetken, mä nimittäin inhoan kaikenlaista tuotevertailua ja ostopäätöksen pohtimista. Etenkin jos kyse on jostain teknisestä laitteesta. Minä en ymmärrä niistä mitään. :)

Mikä kone sinulla on? Onko se hyvä? 
Saa kehua! Jos vaikka joudun koneostoksille. :)

5 kommenttia:

 1. Mä jo aattelin, että saan samaistua, kun mulla takkuaa nyt muuten vaan. Jotenkin ei vaan saa aikaiseksi :/ Mulla on työn puolesta ollut jo muutamakin Lenovo ja ainakin nämä yrityskäyttöön tarkoitetut on olleet tosi hyviä - uskoiosin että ne "normitkin" on hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin Hanna peesata tässä. Joku kesäjumi vissiin päällä, kunn takkuaa takkuamisen perään. Kyllä se into sieltä taas tempaa mukaansa mukaansa, uskon niin. :) Tsemppiä!

   Poista
  2. Mulla kans Lenovo harrastuskäytössä, olen siitä kyllä tykännyt joten se on yksi vaihtoehto. :) Tämä kesä on yleensä vähän tällaista, kun on niin paljon muuta, mut kyl se siitä! :)

   Poista
 2. Voi että! Kuulostaa siltä, että uusi kone olisi tarpeen. Mulla menisi tuollaiseen heti hermot! Mulla on ollut MacBook Air käytössä viisi (!!!) vuotta. Suosittelen todella. Näiden koneiden käyttöikä on yllättävän pitkä vaikka onkin hieman kalliimpi sijoitus alkujaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla kyllä hyvä vaihtoehto, niin isolla käytöllä kone kuitenkin on. :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)