maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kun meidän perhe lähtee juhliin

Lapsiperhe kun lähtee juhliin, kaikki ei aina suju kuten toivoisi. Ei ainakaan meidän perheessä!

Meillä oli viikonloppuna monien muiden tapaan ylioppilasjuhlat, joihin valmistautumisen aloitin jo viikkoa aikaisemmin vaateostoksilla. Mun oli tarkoitus ostaa itselleni ja Alisalle mekot kesän juhlia varten.Ensimmäinen kommellus kävi jo siinä kohtaa kun olin unohtanut tarkistaa, miten kauppakeskus aukeaa sunnuntaisin! Olimme nimittäin hyvissä ajoin ennen sitä yhtätoista kolkuttelemassa kauppojen ovia! Onneksi sisäleikkipaikkaan pääsi leikkimään, saimme ajan kulumaan hyvin ja ovien auetessa ryntäsimme sisään liikkeisiin. Tai no, jouduin vähän maanittelemaan Alisaa, koska hän olisi yllättäen jäänyt ennemmin leikkipaikalle.

Kuten arvata saattaa, Alisalle mekko löytyi helposti, vaikka oikeaa kokoa ei heti meinannut löytyä. Minä sen sijaan etsin ja etsin omaa mekkoani, muutamaa jopa sovitin. Totta kai juuri sinä päivänä Alisalla oli riiviöpäivä ja hän juoksi pitkin käytäviä.. Arvaatte varmaan ettei mun ostoksista siinä kohtaa tullut yhtään mitään. Mekkoa ei löytynyt, joten nappasin yhden topin mukaani, se saisi toimia vaihtoehtoisena valintana juhliin.

Eipä meidän perheen miesjaostokaan ihan kunnialla selvinnyt valmisteluista, nimittäin pari tuntia ennen lähtöä hän alkoi vasta miettimään mitä laittaisi päälle kun puvussakin taitaa olla jotain likaa. Siis mitä! Sä kerrot nyt, että sun puku on likainen! Kääk!

No, loppu hyvin kaikki hyvin, jokainen meistä sai vaatteet lopulta päälle. Minä kyllä taistelin hiusten ja meikin kanssa kuten aina.


Onneksi juhlia ei ole ihan joka viikonloppu, entistä hullummaksihan tässä tulisi! ;)

2 kommenttia:

  1. Heips! Mameista huomasin sun blogin. Hienot juhlavaatteet teillä molemmilla. Heitä tähän yhden ajatuksen jota oon miettinyt joskus oikein kaipaa että olis jotkut juhlat johon voisi pukeutua itse ja pukea lapsen hienosti. Oikein tänä keväänä harmitti kun suvussa eikä lähipiirissä ole nyt kenenkään ylioppilas, rippi tai valmistumis juhlia tai mitä tahansa juhlia tiedossa. No onneksi saan pukea lapsen hienosti kun mennään ottamaan valokuvaamoon kuvia. Mietin tässä otettaisko myös minusta kuvia lapsen kanssa, sitten pitäis äidinkin pukeutua ja hiuksiin haluaisin jonkun kampauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne! :) Juhlissa on kyllä ehdottomasti paljon hyviä puolia ja onhan sen pukeutuminen ja laittautuminen joskus kivaakin! Suosittelen ehdottomasti otattamaan myös itsestä kuvia lapsen kanssa, ihana katsella jälkeenpäin! :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)