maanantai 13. helmikuuta 2017

Tavoitteena leikkisä lastenhuone - MaxPlay-yhteistyö

*Yhteistyössä Perheblogit ja MaxPlay kanssa.*

Jos mietin millainen olisi mun unelmien lastenhuone, niin se olisi varmasti sellainen suloinen ja leikkisä, missä olisi liukumäkeä, puolapuita, trapetsia ja vaikka mitä huisia tekemistä sekä suloisia yksityiskohtia. Mun mielestä lastenhuoneen pitääkin olla kodin leikkisin huone. Koska rakastan myös niitä suloisia yksityiskohtia, oli kiva päästä valitsemaan MaxPlay-verkkokaupan valikoimista meille ihana Pixistuffin Pupu seinäkoukku.



Minä, joka en vielä muutama vuosi sitten voinut kuvitellakaan sisustavani vaaleanpunaista lastenhuonetta, valitsin MaxPlayn valikoimista juuri vaaleanpunaisen koukun. Tällä hetkellä Alisan huoneessa vallitsee vaaleanpunainen sekä keltainen ja mintunvihreä.

MaxPlay-verkkokauppa on täynnä vaikka mitä suloisia sisustustarvikkeita lastenhuoneeseen, mutta meillä oli tarvetta juuri tällaiselle seinäkoukulle, sillä Alisan huoneen seinät ovat vielä aika tyhjillään. Koukkuun voi söpösti ripustaa vaikka lorupussin odottamaan seuraavaa lorutteluhetkeä. Kauniita tavaroita ei ole kiva piilottaa laatikoiden uumeniin.


Pelkästään kaunis ulkonäkö ei ole tärkeää lastenhuonetta sisustettaessa. Tykkään, että sisustusratkaisut ovat myös käytännöllisiä ja kestäviä. Puu on itselleni mieleinen materiaali niin leluissa kuin huonekaluissa juuri sen kestävyyden vuoksi. Pupu seinäkoukku on puuta ja täysin uniikki, sillä jokainen Pupu on käsintehty Ruotsissa. Mulla on ylipäätään tapana ihastua kaikkiin symppisjuttuihin, kuten tuo söpö keinuheppa, joka muuten löytyi alle kympillä kirpputorilta.



Kuten meidän koko asunto, myös lastenhuone rakentuu hiljalleen. Ennemmin mietin ja valitsen hiljalleen mieleisiä ratkaisuja ja tavaroita kuin ostan suinpäin jotain sinnepäin. Alisan huoneesta puuttuu esimerkiksi verhot ja päiväpeitto sekä seinähyllyt, koska en ole vielä päässyt ratkaisuun millaiset sinne haluaisin. Tärkeintä on tietysti, että Alisa viihtyy ja hänellä on tilaa leikkiä huoneessaan.

Alisankin mielestä uusi Pupu seinäkoukku oli "iiihana", joten kiitos siitä MaxPlay! <3

*Seinäkoukku saatu.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)