torstai 2. helmikuuta 2017

Tallink Megastar neitsytmatka

Viime sunnuntaina upouusi Tallink Megastar teki neitsytmatkansa Helsinki-Tallinna välillä ja kuten moni jo Instagramista bongasi, oli minulla kunnia olla kutsuvieraana mukana tuolla matkalla. Saimme kutsun Perheblogien kautta ja matkaan lähdimmekin yhdessä ihanaisen By Sari Kaariste-blogin Sarin kanssa. Mukana oli paljon myös muita bloggaajia, vloggaajia, somettajia ja muita median edustajia.

Tallink Megastar on ns. nopea laiva ja matka Tallinnaan taittuu parissa tunnissa. Laiva on valmistettu Turun telakalla, mikä on sinänsä hauskaa, koska olen ollut hetken telakalla töissä ennen Alisan syntymää ja kyseinen telakka sijaitsee aika lähellä nykyistä kotiamme! :)

Menomatkan aloitimme Comfort Loungessa shampanjaa ja pientä purtavaa nauttien. Comfort Lounge on ihanan rauhallinen alue, josta voi varata paikan pienellä lisämaksulla, mikäli haluaa nauttia matkasta rauhassa istuskellen. Suosittelen!


Saimme kuulla laivan suunnittelijoiden Samuli Hintikan ja Vertti Kiven mietteitä laivasta ja koko projektista. Lisäksi saimme Visit Tallinnan Mail Ojalta vinkkejä tulevia Tallinnan matkoja varten. Seuraavalla Tallinnan matkalla aion kiivetä ainakin yhteen Tallinnan lukuisista torneista sekä käydä Kalamajan kaupunginosassa. Ja matkustaa aion tietysti Megastarilla. ;)

Olipa menomatkalla luvassa oikein yllätysohjelmaakin. Meille nimittäin esiintyi Divet show by Marko Vainio, joka muuntui silmänräpäyksessä Maarit Hurmerinnasta Conchita Wurstiksi, Elli Haloosta Tarja Haloseksi sekä moneksi moneksi moneksi muuksi hahmoksi. Aivan mahtava show!Laivan ollessa Tallinnassa, emme poistuneet laivasta vaan saimme tutustua laivaan hieman paremmin. Pääsimme näkemään sekä hyttejä, että laivan komentosillan, jännää! Vitsi miten pirteä värimaailma laivalla olikaan! Paljon kirkkaita värejä.Koko laivan sisustus oli todella tyylikäs ja moderni, kerrassaan upea tyylinäyte. Laiva oli mukavan raikas tuulahdus suomalaisiin risteilyaluksiin ja ehdottomasti jos Tallinnaan mielii, kannattaa matka taittaa juuri Megastarilla!


Paluumatka aloitettiin ruokaillen ja saimme valita minkä tahansa laivan ravintoloista, Laivalla on useita eri ravintoloita ja kahviloita, joten valinnanvaraa riittää! Mun ja Sarin valinta oli tietenkin legendaarinen laivabuffet. Pienellä tuurilla pääsimme ensimmäisenä sisään ja heti kamerat esiin! Delight Buffet oli laivan tyyliin sopien todella tyylikäs ja harmoninen. Tunnelma oli kuin missä tahansa loistoravintolassa.

Myös ruoka oli hyvää, itse nautin enimmäkseen kaloista ja sushista sekä jälkiruoista. Buffet kokonaisuudessaan ei ollut yhtä laaja kuin risteilyaluksilla, mutta kyllä siellä itsensä ihan ähkyyn asti söi. Nam!Ruoan jälkeen olikin hyvä aika lähteä shoppailemaan ja wow mikä ostosKESKUS laivassa oli! Kaksikerroksinen shoppailumaailma. Valikoima niin ruoan, juoman, kosmetiikan kuin muunkin tavaran suhteen oli todella kattava. Alisalle lähti pienet tuliaiset mukaan sekä itselleni pullo punaviiniä.

Meillä oli superkiva ilta meren aalloilla, vaikka kotona olinkin vasta puolenyön aikoihin.

Kiitos Marika Nöjd ja Tallink Silja unohtumattomasta reissusta, kiitos että sain olla mukana tällä Megastarin ihka ensimmäisellä matkalla! :)

7 kommenttia:

 1. Oi, teillä olikin varmasti ihana reissu♥

  VastaaPoista
 2. Oliko ostoskeskuksessa leluja myytävänä? Pakko kysyä, kun lapsen kanssa tarkoitus ko.laivalle mennä :)
  T. Nellis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jonkin verran, mitään hulppeaa leluosastoa ei ollut, mutta mielestäni normi laivaa kattavampi valikoima kyllä. Itse ainakin löysin lapselle tuliaiset sieltä. :)

   Poista
 3. Näyttääpä kivalta tuolla. Täytyy pitää mielessä, kun taas Tallinnaan mennään :)

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)