perjantai 24. kesäkuuta 2016

Taaperon suusta

Juhannusta piristämään ajattelin jakaa teille muutamia hupaisia juttuja, joita meidän tenava on päästänyt suustaan. Alisa on rempseä ja erittäin puheliasta sorttia, joten juttua piisaa. Olen kyllä ihmeissäni välillä kuinka hyvin hän osaa yhdistää asioita mielessään.

"Pappa kiekuu!"

Alisan mammalassa on kanoja ja kukko, jostain syystä hänellä on mennyt hieman kukko ja pappa sekaisin, joten hän painele ympäriinsä ja huutelee mennessään "Pappa kiekuu!"

Kuva: Sanni Laine

"Mitä touhuut!?"

Te jotka seuraatte mua instagramissa, olettekin päässet näkemään tämän videon:
Ilmeisesti häneltä on joskus kysytty, mitä touhuut kun se tulee tuollaisella äänellä. :D
"Emmääää tiiiijä!!"

Jos Alisa hermostuu tai hän ei esimerkiksi saa jotain tehtyä hän huutaa "Emmää tiiiijä!!" Ruvetaan kaikki aina nauramaan kun hän niin tuskastuneena sanoo ja meillä ei ole aavistustakaan mistä tuo lausahdus on hänelle tullut. :D


"Ei hätää!"

Alisa on kova lohduttamaan niin itseään kuin muita. Suihkut ei ole Alisan lempipuuhaa, niimpä hän lohduttaa itseään suihkussa "ei hätää!" Samaa hän hokee jos joku toinen on suihkussa. Onneksi kammo alkaa hieman hälvenemään ja suihkut eivät enää ole niin paha juttu kuin aikaisemmin.

Tässäpä muutamia tämän hetken letkautuksia. Myös muumihahmot menee Alisalla hieman sekaisin, nimittäin hänen mielestään muumeissa on Niiskupeikko ja Peikkopappa. :D Näitä on kiva kirjoittaa ylös, ettei unohdu. Ja Alisan laulunsanat, ne vasta onkin oma juttunsa, niistä joskus myöhemmin! :)

Hyvää juhannusta! <3

Kuva: Sanni Laine


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)