torstai 16. kesäkuuta 2016

Mitäs me asunnonomistajat!?

Niin, mitäs me asunnonomistajat!? KYLLÄ! Nimittäin tänään meistä tuli virallisesti asunnonomistajia, kun kävimme pankissa allekirjoittamassa kauppakirjat. 

Ei kyllä ollut kovin juhlallinen olo kun hirveässä kaatosateessa juoksin autosta pankkiin, mutta toisaalta onhan tämä nyt iso asia! Vaikka yhteinen lapsi on totta kai kietonut meidät Samulin kanssa tiukasti yhteen, niin kyllä yhteinen asuntolaina saa meidät entistä enemmän nalkkiin toistemme kanssa. No onneksi mä ainakin olen mielelläni nalkissa Sampan kanssa, ei tunnu se lainan lyhentäminenkään niin pahalta hyvässä seurassa. :) 


Aasinsillalla päästään asuntolainasta eiliseen pankkiasiointiini, kun mun piti tallettaa käteistä rahaa tililleni. Nopeasti töiden jälkeen suuntasin lähimpään oman pankkini konttoriin, vain todetakseni, että kyseisessä konttorissa ei ole kassapalveluita. Kiroilin ja pärräsin siinä hetken itsekseni, että mikä se sellainen pankki on missä ei palvelua saa. Aikatauluni oli tietenkin niin tiukka, etten enää ehtinyt sellaiseen konttoriin, jossa olisi kassapalvelut.

Koska olen yleensäkin aina ajoissa kaikkien asioiden hoitamisessa (NOT!), mun olisi ollut lähes välttämätöntä saada rahat mahdollisimman pian tilille. Muistin, että nykyään on olemassa talletusautomaatteja, joten eikun googlaamaan! Löysin lähistöltä kyseisen härvelin ja hetken ihmeteltyäni osasin jopa käyttää sitä. Sain rahat suitsaitsukkelaan tililleni, eikä siinä tarvittu niitä kassapalveluita.

Miksi tämä oli musta hauska juttu? Siksi, koska olen töissä yrityksessä, joka vahvasti painottaa digitaalisuutta ja verkkopalveluita. Meillä perinteiset konttoripalvelut ovat jäämässä koko ajan taka-alalle ja pyörittelen näitä asioita paljon töissä sekä kannustan asiakkaita verkkopalveluihin. Silti olin aluksi niin vanhanaikainen, että kiroilin kassapalveluiden puuttumista, vaikka todellisuudessa talletusautomaatin käyttäminen oli yksinkertaista ja huomattavasti nopeampaa kuin pankkitiskillä asiointi! :) Tästä hupaisasta kokemuksesta tuli taas ammennettua uusia juttuja omaan työhön. 

Täällä jäädään odottelemaan elokuutaa ja kuumeillaan uutta sisustusta!
Vesisateesta huolimatta tänään on ollut hyvä päivä. :)

10 kommenttia:

 1. Voiko nyt jo sitten sanoa, että ONNEA uuteen asuntoon! :)

  Mä olen kanssa useammankin kerran pankkiasiointejani joutunut muuttamaan ja kulkemaan pitkin kaupunkia, kun eri konttoreissa on eri palveluita ja eri aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No sepä, ja varsinkin kun yleensä on tottunut hoitamaan asiat verkkopankissa niin tämmöiset asiat tulee vähän yllätyksenä. :)

   Poista
 2. Onnittelut asunnonomistajille! :D

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)