keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lastenhuoneen sisustushaaveita

Muutto lähestyy mukavasti ja olen jo pikku hiljaa alkanut suunnittelemaan uuden kodin sisustusta. Uusimme jonkin verran sisustusta uuteen kotiin ja olenkin päättänyt pistää ei niin mieleset kalusteet kiertoon ja ostaa tilalle mieluisempia. Kaikkea ei toki tarvitse hankkia kerralla vaan hiljalleen rakentaa se mieleinen sisustus.

Ajattelin koota ennen muuttoa tänne blogiin kollaaseja tuotteista, joita olen suunnitellut hankkivani. Aloitin tämän postaussarjan Alisan huoneesta, joka on tällä hetkellä mustavalkokeltainen, uusi huone tulee olemaan jotain ihan muuta....

1. Majvillan tapetti, saatavilla mm. Lekmeriltä
2. Raitamatto H&M
3. Lelukori H&M
4. Minnen sänky IKEAsta
5. Batman-juliste Desenio
6. Päärynälamppu Tuutilulla

Alisan tuleva huone on tällä hetkellä täysin valkoiseksi maalattu, joten tiesin heti, että jotain väriä seinille haluan. Huone on pitkän mallinen, mutta melko kapea, siksi olen päätynyt siihen, että tapetoidaan vain yksi seinä tehosteeksi. Ihastuin jo alussa näihin Majvillan upeisiin tapetteihin ja tämä kirsikkatarha on tällä hetkellä suosikkini. Haluan Alisan huoneeseen keltaista ja minttua, tuo vaaleanpunainen pääsi hieman yllättämään, sillä tunnetusti en kaipaa tyttärelleni kovin hempeitä värejä. Uskon kuitenkin, että keltainen ja minttu tuovat hempeän vaaleanpunaiselle kaipaamaani värikkyyttä. Aluksi hieman emmin, koska tuo tapetti ei ole halvimmasta päästä, mutta toisaalta, ei sitä menee montaa rullaa, joten ennemmin panostan mieleiseen tapettiin kuin edulliseen hintaan.

Tykkään raidoista, joten matoksi olen pohtinut esimerkiksi tätä H&M homen harmaa-valkoista mattoa. Meillä on tällä hetkellä Alisan huoneessa hennesin matto ja olen tykännyt siitä, kunhan laittaa alle liukuesteen. Raitaa löytyy myös ihanasta lelukorista. Meillä on jo samanlainen, mutta mustavalkoisena ja olen pitänyt sitä kätevänä ja kivannäköisenä säilytysjärjestelmänä.

Kesän aikana meillä on tarkoitus siirtää Alisa pois pinnasängystä ja tämä siro IKEAn sänky on yksi vaihtoehto. Vaikken ole mikään romanttisen sisustamisen suurin fani, mielestäni tuo sänky on kuitenkin todella suloinen ja miellyttää silmääni.

Vaikka minä olen meillä oikeastaan se, joka sisustaa, haluan kuitenkin kuunnella myös Samulin mielipiteitä. Näytin viikonloppuna Samulille Desenion valikoimista printtijulisteita ja hän tykästyi tähän Batman-julisteeseen. Luulempa, että tämä magee juliste tulee löytymään Alisan huoneen seinältä. :)

Mintunvihreä päärynävalo itseasiassa kotiutui meille juuri tällä viikolla ja se on kyllä suloinen! <3 <3

Tässä vähän ensimmäisiä haaveita uuteen kotiin, tykkäättekö? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Ja kiitos vinkistä, sillä nyt tiedän mistä leikkimökkin pesätarvikkeille löytyy sopiva säilytysratkaisu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Toi on kyllä tosi kätevä, suosittelen! :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)