lauantai 18. kesäkuuta 2016

Aikuisten kesken

Kaksi aikuista ja viikko lapsivapaata, mahtava mahdollisuus vai kuinka? Olisi ehkä ollut, jos kaikki olisi mennyt putkeen, mutta tiedättekin varmaan jo, että aina ei mene niin kuin Strömssössä...

Ensimmäiset illat ilman Alisaa meni aika alakuloisissa fiiliksissä. Onneksi päivät meni töissä ja oli muuta ajateltavaa. 

Iloisena yllätyksenä Vimmalta oli taas saatavilta aikuisten lettilegginssejä, joten päätimpä pistää itselleni sellaiset tilaukseen. Nyt saadaan samistella Alisan kanssa.

Viikonloppuna meillä oli yhdet mukavat valmistujaisjuhlat, joten päästiin vähän tuulettumaan. Tosin seuraavan päivän aikainen herätys sai meidät lähtemään ajoissa kotiin. Oli silti kiva nähdä ihmisiä ja nauttia hyvistä tarjoiluista.Sunnuntain kisareissu käänsikin sitten lapsivapaan pakkasen puolelle, kun loukkasin selkäni melko pahasti. Olen harrastanut autourheilua kymmenen vuotta ja en ole ikinä telonut itseäni. Nyt ei edes sattunut mitään ihmeellistä, silti selkäni oli kolme päivää niin kipee, ettei kävelemään meinannut päästä. Alkuviikko menikin töiden jälkeen lepäillessä, yhtenäkin iltana menin kahdeksalta nukkumaan ja nukuin sujuvasti ihan aamuun asti. Joten ainakin nukuttua tuli..:D

Ilman Alisaa mun syöminen olisi kyllä ihan retuperällä. En nimittäin jaksanut kertaakaan tämän viikon aikana tehdä oikeaa ruokaa kun Alisa oli pois. Toki meillä töissä on hyvä ja kunnollinen ruoka, eli ihan hunnigolla täällä ei koko viikkoa oltu.


Loppuaika menikin vain odotellessa Alisaa. Katselin samoja videoita ja kuvia miljoona kertaa ja laskin minuutteja näkemiseen.

Tarkoituksena oli saada blogin puolella paljon aikaiseksi, mutta todellisuudessa en saanut juuri mitään aikaan. Olin suunnitellut valmistelevani kasan postauksia, mutta illat menivät joko Alisaa ikävöiden tai sitten nukkuessa kipeän selän kanssa.

En kyllä voi sanoa erityisemmin nauttineeni viikosta ilman Alisaa, toki tässä tuli näitä kaikkia ikäviä juttuja, mitkä vei fiilistä ja motivaatiota. Musta on vain tainnut tulla aikamoinen perheihminen, onneksi nyt voidaan viettää aikaa taas perheenä. Jos tässä saisi vaikka jotain aikaiseksi. :)

Tällaisia kuulumisia viime viikolta.

Käykö teillä joskus niin, että lapsivapaat menee ihan ohi kun ei vaan osaa tehdä mitään? :)

4 kommenttia:

 1. Oioi paranemisia selälle, selkäkipujen kanssa ei kyllä paljoa touhutakaan mitään erikoista.
  Me yleensä ensin suunnitellaan joku kiva juttu miehen kanssa ja sitten pyydetään ilta vapaa lapsista. Näin tulee käytettyä se vapaa aika muuhun kuin telkkarin tuijottamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on jo parempi! :) Yleensä se meneekin noin, että on suunniteltua ohjelmaa ja silloin sitä tosiaan tulee tehtyäkin lapsivapaalla jotain! :)

   Poista
 2. Meillä se yhden yön lapsivapaa toimii eikä mee ohi mut kyllä siinäkin ne ekat tunnit ollaan Terhin kans et onpa hiljasta ja kuinkahan se Eino pärjää jne. Aamulla kun herätään niin on jo kiire hakea Eino kotiin.

  VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)