perjantai 10. kesäkuuta 2016

Ripsienpidennysten plussat ja miinukset

Pienen blogihiljaisuuden jälkeen palaillaan taas linjoille! Tällä kertaa kevyemmillä aiheilla, tänään nimittäin aiheen ripset.

Sain alkuvuonna blogiyhteistyön kautta ripsienpidennykset ja kuinkas kävikään! Jäin koukkuun! Nyt huollatan säännöllisesti ripset Hiusmuotoilua tunteella Terhillä. Olen ollut todella tyytyväinen näihin ripsiin: kestävät, luonnolliset ja siistit.

Pidennysten ehdoton plussa on meikittömyys! Käytän nykyään vain todella harvoin meikkiä, koska ripsien ansiosta en koe tarvitsevani meikkiä kuin ehkä juhlissa. Ripset myös mahdollistavat pitempään nukkumisen aamuvuoroina, koska ei tarvitse meikata.


Lisäksi pidennyksillä saa silmiin sellaista näyttävyyttä, mitä ei ripsarilla saa aikaiseksi. En kuitenkaan haluaisi mitään megaripsiä, sillä ne tuntuisivat arkena jotenkin liioittelulta mielestäni.
Terhin tekemät ripset pysyvät tosi hyvin ja mulla huoltoväli onkin jopa neljä viikkoa. Vielä viimeisinä päivinä ripsiä on hyvin jäljellä, enkä näytä ainakaan omasta mielestäni valjulta. Toki aina huollon jälkeen ripset on parhaimmillaan.

Olen yllättynyt siitä, kuinka helppohoitoiset ripsienpidennykset lopulta ovatkaan. Itse harjailen ripset aamuisin ja suihkun jälkeen. Olen aika huoleton, enkä ole ripsien suhteen ylivarovainen ja hyvin ne ovat joka tapauksessa pysyneet.


Mitä huonoa pidennyksissä on? No toki niiden huollattaminen maksaa jonkin verran, mutta tähän asti olen ainakin ollut niin tyytyväinen, ettei hinta ole tuntunut pahalta. Välillä tuntuu myös haasteelliselta löytää aikaa huollolle, mutta kiitos Terhin monipuolisten aukioloaikojen, olen yleensä ajan lopulta löytänyt.

Tasaisin väliajoin Facebookissa tulee vastaan ammattitaidottomien pidennystentekijöiden taidonnäytteistä kuvia ja ne ovat kyllä järkyttäviä. Siksi suosittelenkin käyttämään oikeita ammattilaisia, halvin ei välttämättä ole paras vaikka poikkeuksiakin löytyy. Ripsien laittamisen ei kuulu kirvellä tai polttaa.

Saas nähdä koska maltan olla ilman ripsiä. Siihen voi mennä aikaa vielä! :)

Mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)