perjantai 14. heinäkuuta 2017

Tarkan markan diili

*Yhteistyössä Let's deal -palvelun kanssa.*

Meikäläinen on tunnetusti melko pihi ja tarkan markan nainen. Sama on ehkä pistetty merkille myös yhteistyökumppanitaholla. Sain nimittäin yhteistyökyselyn liittyen Let's deal -palveluun.

Kyseinen palvelu oli itselleni uusi tuttavuus ja ensi töikseni tutustuinkin heidän verkkosivuihinsa. Hommahan toimii niin, että Let's deal -palvelusta voit lunastaa erilaisia diilejä, eli alennuksia tiettyihin paikkoihin ja tuotteisiin. Diilien alennukset vaihtelevat, mutta välillä etenkin erilaisissa palveluissa hinta-alennus on todellakin merkittävä.

Pitihän palvelun toimivuutta testata ja sainkin yhteistyön merkeissä lunastaa itselleni diilin kokeilua varten. Valitsin itselleni tunnin kestoisen hemmotteluhoidon hierontoineen ja rentouttavine kasvonaamioineen.
Diilin lunastaminen verkkosivujen kautta käy kätevästi, kannattaa kuitenkin huomioida, että diilit ovat voimassa rajoitetun ajan ja niitä on saatavilla rajoitetusti. Saattaa siis olla, että parhaimmat diilit myydään loppuun hyvinkin nopeasti, joten kovin kauaa ei kannata aikailla, mikäli mieluisa diili löytyy.

Oman kokemukseni mukaan Let's deal sopii erittäin hyvin juuri palveluiden ostamiseen ja tarjolla onkin usein erilaisia kauneushoitoja sekä ravintoladiilejä. Diilejä löytyy tällä hetkellä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Diileillä voi lunastaa myös konkreettisia tavaroita, mutta niistä minulla ei ole sen kummemmin toistaiseksi kokemusta, miten esimerkiksi takuut ja palautukset mahdollisesti toimisivat.
Itse olin todella tyytyväinen rentoutumispakettiini, se teki hyvää ja no, rentoutti. Tykkään kaikenlaisista kasvohoidoista ja hemmotteluista, kukapa ei? Itseään tulee usein vain hemmoteltua liian harvoin. Omat hemmottelut jäävät usein siihen kategoriaan, mistä luovutaan jos esimerkiksi tarvitsee säästää rahaa. Omasta hyvinvoinnista on kuitenkin ihan hyvä huolehtia, joten mielestäni Let's deal toimii tässä oikein hyvin. Palvelun kautta voit lunastaa mieleisen hoidon edullisemmin ja samalla säästää rahaa.

Vaivihkaa huomaan selailevani toistuvasti sivustoa etsien diilejä joita hyödyntää. Olen hieman hämmentynyt siitä miten monelta osa-alueelta diilejä löytyy siitä kauneushoidoista auton vahaukseen ja teatterilippuihin. Tarkan markan mutsi heräsi taas sisälläni!


Oletko sinä hyödyntänyt Let's dealin kaltaisia sivustoja? :)


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)