sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kesäpuuhaa perheille: Ti-Ti Nallen talo

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Ti-Ti Nallen talo.

Keväällä viimeksi Perheblogien bloggaajia tavatessa heräsi ajatus, että kesällä olisi ihana järjestää ihka ensimmäinen Perheblogien perhepäivä. Tarkoituksena oli järjestää kivaa kesäpuuhaa perheille ja meille bloggaajille.

Päivän saimme järjestettyä yhteistyössä Ti-Ti Nallen talon kanssa. Ikaalisten kylpylän välittömässä läheisyydessä sijaitseva Ti-Ti Nallen talo on ollut vuodesta 2001 alkaen tuossa kauniissa 1000 neliön hirsihuvilassa järven rannalla.


kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo


Nallejen suosio on aika käsittämätön, lähes 30 vuotta! Edelleen ne vetoavat lapsiin ja näin myös meillä! Alisa on katsonut Ti-Ti Nallen videoita ja osaa lauluja ulkoa. Juttelimme talossa Riitan kanssa ja hän kertoi, miten nykyään talossa vierailevat vanhemmat ovat monesti olleet myös itse lapsena Ti-Ti faneja.

Meille suotiin kaunis kesäpäivä, joten käytössämme oli niin sisä- kuin ulkotilatkin. Sisältä talo on jaettu useisiin tiloihin: nikkarointihuone, musiikkihuone, tarinahuone, prinsessahuone. Kaikkiaan parikymmentä erilaista huonetta täynnä vaikka mitä puuhaa. Vanhan talon sokkeloita on käytetty kekseliäästi hyödyksi ja talosta löytyy esimerkiksi piilopaikka perheen pienimmille. Aika mittava oli myös Ti-ri Nallen tuttikokoelma.


kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talokesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo


Mua itseäni kiinnostaa Ti-Ti Nallen talossa myös se, ettei vierailu siellä ole pelkkää "hölynpölyä" vaan siellä voi oikeasti oppia uusia asioita. Myös Ti-Ti Nallen musiikki opettaa ja onhan Riitta alkuperäiseltä ammatiltaan lastentarhanopettaja.

Talossa asustaa tietenkin kaikki kahdeksan nallea, jotka olivat jokainen paikalla hauskuuttamassa ja leikittämässä lapsia. Alisa oli ihan hurmioitunut nalleista ja myös paikalla olleesta iki-ihanasta Riitasta. Täytyy sanoa, että Riitta vaikutti ainakin meidät sellaisella aidolla ilolla ja lapsirakkaudella, oli ihan mahtavaa, että hän oli paikalla. Riitta ei tietenkään ole paikalla ihan joka päivä, joten kannattaa talon nettisivuilta tarkistaa, milloin Riitta on paikalla. Vaikka talo ja nallet itsessään olivat jo ihan tosi ihana nähtävyys, mutta Riitan näkeminen toi siihen vielä sellaista pientä extraa! Myös meidän pieni kummipoika viihtyi talossa ja naureskeli nalleille. Alle kaksivuotiaat muuten eivät maksa pääsylippua.


kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo

kesäpuuhaa perheille ti-ti nallen talo


Talossa saa touhuta ihan vapaasti oman mieleen mukaan, mutta tarjolla on myös ohjattua toimintaa, kuten lampaiden syöttämistä, metsäretkeä ja tanssituokiota. Yksi ihan mahtava juttu olisi ollut risteily järvellä Ti-Ti Nallen kanssa, mutta tällä kertaa se ei valitettavasti sopinut aikatauluumme.Lähtiessämme saimme vielä muistoksi lahjakassit, joissa oli Ti-Ti Nallen cd ja dvd. Levy pääsi kuunteluun heti kotimatkalla. Lisäksi ostimme nallepuodista Alisan valitseman Trioli-Nallen.


Illalla Alisa kysyi voitaisiinko mennä uudestaan Ti-Ti Nallen taloon?  Ja mikä ettei voitaisiin, oikein kivaa kesäpuuhaa perheille. Hintakin on varsin kohtuullinen, sillä 14 euron lipulle kyllä saa vastinetta. Kesäkauden ulkopuolella talo on avoinna viikonloppuisin, joten talossa voi piipahtaa myös talviaikaan.

Ihan mahtava perhepäivä kera nallejen ja Perhebloggaajien ja heidän perheiden kanssa. Oli kiva nähdä myös kaikkien perheet ja luulen, että otamme tavaksi nähdä säännöllisesti myös näin perheiden kesken.

Kiitos Ti-Ti Nallen talon väki sekä ihana bloggaajat! <3
*Pääsyliput ja osa tuotteista saatu bloginäkyvyyttä vastaan.*

4 kommenttia:

 1. Oi, teillä oli varmasti ihana päivä♥

  VastaaPoista
 2. Ti-Ti Nallen talo onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Me olemme vierailleet vain Muumimaailmassa ja Koiramäellä. Toisaalta, meidän lapsiltamme on koko Ti-Ti Nalle -vaihe mennyt ihan ohi, vaikka joskus yritin näyttää heille jotain Ti-Ti Nallen musiikkivideoita netistä. Tuolla talossa lapset kyllä varmasti viihtyisivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen paikkaa kyllä ehdottomasti. Tekemistä riittää ja hintakin suht edullinen. :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)