perjantai 7. heinäkuuta 2017

Kesäiloa lapsille

Oma kesälomani alkaa olla ohi ja ensi viikolla koittaa paluu töihin. Neljä viikkoa meni hujauksessa, vaikka toisaalta ehdittiin tällä lomalla tehdä paljon! Kesä toki ei ole ohi ja Samulilla loma on vasta alussa, joten reissuja ja tekemisiä on luvassa vielä monia.

Olen tänä kesänä puhunut monesti myös rahasta ja siitä, miten ilmaista tekemistä ja edullisiakin kohteita löytyy. Niistä olenkin teille yrittänyt vinkata ja vinkkailen myös pitkin kesää.

Mä haluan vinkkailla edullisista ja ilmaisista kohteista, koska tiedän miten monille kesät saattavat aiheuttaa paineita juuri taloudellisista syistä. Samalla olen itse todella kriittisesti tarkastellut eri kohteiden hintatasoa ja kalliit kohteet ovat pääsääntöisesti karsiutuneet pois ja on vain valittu se yksi ehdoton käyntikohde. Yhden pienen lapsen kanssa taloudellinen panos ei ole niin suuri kuin useamman lapsen kanssa, mutta kaikkiaan monet kohteet tulevat todella kalliiksi.

Me Perheblogeissa halusimme haastaa teitä lukijoita tuottamaan kesäiloa lapsille. Jonkun lapsen kesä voi olla todella ankea, koska rahaa ei ehkä ole edes viikon ruokiin saati sitten niihin huvituksiin. Vaikka hurvittelut ja huvipuistot eivät ole edellytys kivalle kesälle, toivoisi sitä jokaiselle lapselle jonkun kivan kesäilon. Siksi haastamme teidät mukaan! Itse Brother Christmas toimittaa lahjoitukset perille. Osallistua voit sinulle sopivalla tavalla:

1) Voit hankkia lapsiperheille kesäiloa esimerkiksi lahjakorttien muodossa. Lahjakortti voi olla jätskille, syömään tai vaikka pääsylippu jonnekin,  huvipuistojen rannekkeita, leffalippuja tai mitä kesätekemistä keksitkään... Näitä lahjoituksia vastaanottavat 20.7. asti Helsingissä Ipanainen ja Turussa Li’l Decor


2) Voit lahjoittaa rahaa Kulttuurilahjojen kautta TÄÄLTÄ. Kulttuurilahjat lisäävät lahjoitukseesi vielä 20%.


Toivon, että mahdollisimman monet teistä tarttuvat tähän mukaan ja ehdimme tuottaa vielä paljon iloa tälle kesälle! Idean äitinä on toiminut ihana Kotiäidin elämää -blogin Nanna. <3


Iloisia kesähetkiä teille kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Toivottavasti saadaan ilahduttaa mahdollisimman monia lapsukaisia♥

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)