maanantai 3. heinäkuuta 2017

Polttarit!

IIIK! Nyt ne polttarit on takana! Oli ihan mahtavaa!

Mahtava tiimi oli järjestänyt mulle mun näköiset polttarit! Hyvin he mut tuntevat kun osasivat järjestää ihan täydelliset polttarit, eikä mitään typeryyksiä ja nolaamisia, jotka ei ole yhtään mun juttu. Vähän kyllä jännitin, joudunko alasti laulamaan kauppatorilla tai vastaavaa. Mutta mun ystävät oli järjestäneet täydelliset hemmottelu- ja vauhtipolttarit.

Tiesin kyllä etukäteen minä viikonloppuna polttarit ovat, mutta mulla ei ollut mitään käsitystä koska ja miten ne alkaa. Lauantaina aamulla mun toinen sisko tuli herättämään mut ja sain aamupalan ja shampanjaa sänkyyn. Hetken päästä Samulin siskot tuli meille ja pian myös mun toinen sisko ja kaaso. Polttariporukka oli siis kasassa ja mä sain listan pakattavista tavaroista. Listalla oli muutamia hämäysjuttuja, jotka kyllä sai mut miettimään, että mitähän kaikkea joudun tekemään!
Pakkauksen jälkeen sain käteeni kartan, mistä mun piti suunnistaa yhteen paikkaan meidän lähellä. Kun löydettiin perille, mua odotti 1,5 tunnin hieronta. Ihana yllätys, vaikka ensin säikähdin, että mulle oli varattu karvanpoisto. xD Hieronta tuli todellakin tarpeeseen, taisi selkäosasto olla aika juntturassa.

Kun tulin hieronnasta, olin aika pöllähtänyt ja hyvä kun pysyin pystyssä. Sen jälkeen mut puettiin asuun, jossa oli yhdistelty mun elämän varrelta harrastuksia: ajopuku, polvisuojat ja partiohuivi. Tämä oli "nolointa" näissä polttareissa. ;)
Geokätköilytyyliin sain kartan, mistä suunnistettiin kaason vanhempien luokse, jossa mun piti vielä etsiä yksi ihan oikea geokätkö. Sillä välin polttariporukka pisti pystyyn piknikin upeisiin maisemiin kalliolle.

Mun piti päivän aikana suorittaa tehtäviä, jotta saisin morsiusdiplomin. Kalliolla ensimmäisenä tehtävänä oli avata skumppapullo viidessä sekunnissa, pullo saatiin auki ja porukan laskujen mukaan viisi sekuntia taisi juuri riittää. ;)


Kamalin tehtävä oli juoda tyhjäksi päivän aikana taskumatti, johon kaaso oli tehnyt, no siis aivan järkyttävän vahvan ja hirveän makuisen juoman. Kaikki nauroivat joka kerta kun edes avasin pullon. Jotenkin pullo kyllä tyhjeni päivän aikana, onneksi muu seurue vähän auttoi. <3 Sen kyllä päätin, että kaaso ei meidän häissä ole boolivastaava..;)

Piknikin jälkeen suunnistin kohti seuraavaa pistettä, joka löytyi rannasta. Sinne oli viritetty (kala)verkko ja pallokin löytyi. Pelasimme siis lentopalloa ja oli huikean hauskaa, vaikka mun taidot oli kyllä hieman päässyt ruostumaan. Naurettiin niin paljon, että kaikilla oli posket kipeänä. Palloilu oli myös tosi rankkaa, kuten kuvasta näkyy!
Ottelun jälkeen siirryimme sopivasti ruokailemaan ja kaaso oli äitinsä kanssa loihtinut ihan sika hyvät syötävät, ai että! Salaattia, patonkia, nachovuokaa, kakkua, juustoja.... Nam!! Upea ananasdrinkkikin meille oli valmistettu.

Ruokailun jälkeen mua käskettiin pukeutumaan lämpimästi ja mä en ihan ymmärtänyt kun ulkona oli niin lämmin! Onneksi siskoni ujutti mulle takin mukaan, sillä rantaan oli ilmestynyt meitä odottamaan hieno moottorivene kuskeineen ja lähdimme saaristoon.
Ei vitsi oikeesti mikä yllätys! Mä hieman pelkään vettä, mutta meillä oli kyllä todella hieno reissu, eikä mua lopulta jännittänytkään juurikaan.

Meidät kuljetettiin Hirvensalosta pitkin Turun saaristoa Paraisille Airiston lomakeskukseen, vesiteitse matka kesti parikymmentä minuuttia. Satamassa oli paljon veneitä ja ihmisiä, koska siellä oli jokin tapahtuma menossa. Kiertelimme alueella ja nautimme veneessä juotavaa ja kuuntelimme musiikkia.
Mua käskettiin hymyilemään....

....tein työtä käskettyä. xD
Takaisin päin veneillessä nautimme komeista maisemista ja auringonlaskusta. Mulla oli myös venereissulla yksi tehtävä: mun piti tervehtiä kaikkia vastaantulevia veneitä! :D En itse veneile juurikaan, joten mulle tämä oli todella kiva kokemus. Siinä veneessä istuessa meinasi kyynel kohota silmäkulmaan (muutenkin kuin tuulen takia), en olisi ikinä osannut kuvitella itselleni niin hienoja polttareita!
Kun pääsimme takaisin Hirvensaloon, kaikki olivat enemmän ja vähemmän väsyneitä. Mulle oli kuitenkin luvassa vielä yksi piste: partiotaidot. Tein vähän solmuja, ainakin umpisolmun ja kokosin retkikeittimen eli trangian. Trangian kokoaminen sujui vähän paremmin kuin ne solmut! Päivän aikana mun oli myös pitänyt vastata aika hankaliin kysymyksiin Samuliin liittyen, aika hyvin tiesin oikeat vastaukset. Läpäisin kuin läpäisinkin kaikki tehtävät ja minulle myönnettiin diplomi ja vakuutus avioliittoa varten. Vakuutus ei kuitenkaan korvaa avioliitosta syntyviä haittoja. ;)

Illan päätteeksi saunoimme vielä ja sen jälkeen kaikki olivat niin loppu, että lähdimme kotiin. Oli ihana päästä omaan kotiin nukkumaan vaikka Samuli ja siskoni mies Teemu ihmettelivät kuinka me jo silloin tultiin, mutta ei me jaksettu enää kun oli ollut niin ihana päivä! Ihana, mutta rankka! Sunnuntaina olikin kiva herätä ajoissa ilman päänsärkyä. :)

Tää postaus on täynnä ylisanoja ja hehkutusta, mutta mulle oli järjestetty niin täydelliset ja mahtavat polttarit, täydelliset polttarit just mulle! Moni ihminen oli nähnyt vaivaa juhlien eteen, kiitos ihan kaikille! <3 <3 <3


3 kommenttia:

 1. Oi, olipa mukava lukea polttareistasi. Tuollaisista polttareista varmasti moni morsian pitäisi, itse ainakin. Tuollainen yhdessä tekeminen on mukavaa!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä juuri! Oli juuri oikeanlaiset polttarit mulle. :)

   Poista

Jätä toki kommenttia! :)