sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Hääpaikkaa katsomassa + arvonnan voittaja

Kesälomalla ehdimme käydä tarkistelemassa miltä hääpaikka näyttää. Nyt paljastan jotain todella järkyttävää:

En ollut nähnyt paikkaa sisältä ennen tätä!


Olen käynyt joskus siinä parkkipaikalla ja nähnyt kuvia. Samuli on juhlinut paikassa muutamia kertoja ja käynyt muutenkin lavalla. En ehkä siis ole ihan niin tarkka morsian kun moni muu, mutta jotenkin mulle oli tästä paikasta syntynyt jo kauan sitten tunne, että se on meidän hääpaikka.

Kun pääsin katsomaan paikkaa nyt tarkemmin, en katunut tippaakaan, paikka oli kauniimpi kuin olin osannut edes odottaa!


Hääpaikkamme on Pappisten tanssilava, joka sijaitsee pienen kauniin järven rannalla. Vihkikirkoltamme on matkaa noin 20 minuutin automatka.

Lavalla on isot tilat ja vieraita mahtuisi tuplamäärä omaan määräämme verrattuna, mutta sata henkeä täyttää tilan kuitenkin sopivan väljästi. Pöytien lisäksi tilaa jää myös tanssille, ilman erillistä pöytien siirtelyä.

Sisältä Pappinen on ihan perinteinen tanssilava, mutta runsaista ikkunoista aukeava järvimaisema on todella kaunis. Seinillä on tällä hetkellä paljon mainoksia, mutta lavan vuokraamiseen saa sovittua niiden peiton valkoisilla kankailla. Mitä olen kuvista nähnyt, niin tila näyttää silloin kauniilta.

Kattoon ei saa varsinaisesti kiinnittää mitään, mutta siellä on olemassa valmiiksi joitakin koukkuja ja "tappeja", niihin aiommekin viritellä valosarjat sekä pompomeja. Pienemmät pompomit sijoittelemme sitten ehkä seinille.
Myös piha-alue Pappisissa on kaunis suurine terasseineen ja erillisen "baarikatoksen" ansiosta. Baarikatoksesta en ollut aiemmin tietoinen, mutta sain heti kivoja ideoita! Alkoholittomia juomia aiomme sijoittaa sisätiloihin ja viinit löytyvät ruoan ajan pöydistä, mutta iltaa varten aiomme tehdä katoksesta varsinaisen juomabaarin. Sinne tulee sitten boolihanat, tölkit sinkkisaaveissa ja sitten ehkä mahdolliset muut pullot esille. Katoksessa on istuma- ja seisomapaikkoja, joten sadekaan ei ole katastrofi. Lisäksi meiltä itseltä ja kavereilta löytyy telttoja tarvittaessa. Totta kai myös illalla on tarkoitus istua sisätiloissa, mutta ulkotiloista saa kivasti erillisiä tiloja niin haluaville.

Laaja parkkipaikka soveltuu myös yöpymiseen, mikäli vieraita saapuu asuntoautoilla. Lisäksi vieressä on pieni saunamökki, johon oma perheeni ja Alisa jäävät yöksi. Hirsimökin voi varata erikseen, jos haluaa.

Käynnistä jäi hyvä fiilis ja tiedän jo nyt, että paikka tulee näyttämään kauniilta häissämme. Hääpaikalla käynnistä sain vain lisää virtaa häähumuun ja valmistelut ovat edenneet vauhdilla. Monet ajatuksemme konkretisoituivat paikalla käymisen jälkeen ja sain muutamia uusia ideoita, joita nyt toteutetaan. :)

Olisipa jo syyskuu!


Ps. 25€ lahjakortin CoolStuff-verkkokauppaan voitti nimimerkki Matsalikka. Sinuun ollaan sähköpostitse yhteydessä. Onnea! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)