perjantai 30. syyskuuta 2016

Meidän näköistä eloa seinille

Seuraan paljon erilaisia sisustuspainotteisia tilejä instagramissa ja surutta ammennan inspiraatiota muiden kodeista. En todellakaan ole mikään suuri sisustaja joka keksii mahtavia uusia sisustusratkaisuja. Siitä huolimatta tykkään valita kotiin myös sellaisia ratkaisuja, jotka näyttää meiltä.

Näytin joskus aikoja sitten Samulille julisteita Desenion valikoimista ja yhtälailla hän tykästyi niihin. Nyt kun olemme saaneet seinät remontoitua uusiksi, oli aika tilata sopivia julisteita tuomaan eloa. Valitsimme yhdessä yhteensä seitsemän julistetta ja mun mielestä onnistuttiin hyvin löytämään meille parhaiten sopivat julisteet. 

Olohuoneeseen haluttiin kaksi isoa julistetta ja toinen sai valita toisen ja toinen toisen. Arvaatteko kumpi on kumman valinta? :)No timantti on tietysti mun valkkaama ja Frankly my dear I dont't give a damn tietty Samulin. Lausehan on tuttu Tuulen viemää-elokuvasta, mutta se ei suinkaan ole päätynyt seinällemme siksi, että se olisi Samulin lempielokuva. Lause kuitenkin kuvaa meidän elämänasennetta otollisesti. Timantti taas siksi, että ollaan niin kovin timanttista porukkaa. Ja tuleepa tuosta timantista mieleen eräs laulu, joka taas tuo muistoja suhteen alkuajoilta.


Makuuhuoneeseen valittiin kolme rauhoittavaa julistetta. Makkariin tapetoitiin yksi harmaa seinä, mikä mun mielestä rauhoittaa huonetta entisestään. Teemaan sopien valittiin unisieppari, hakuna matata ja sometimes it's okay if the only thing you did today was breathe. Unisieppari sopii mun mielestä ihanasti just makkariin ja nuo kaksi muuta taas ovat hyviä muistutuksia hektisen arjen keskellä, ehkä Samuli ihan mua ajatellen ne valkkas? ;) Makuuhuoneen osalta päädyttiin myös tauluhyllyn asentamiseen, jotta tauluja ja asetelmia voi paremmin vaihdella.
Lastenhuoneeseenkin Deseniolta löytyi monta kivaa ja leikkisää julistetta. Päätettiin kuitenkin ensin kotiuttaa kaksi julistetta. Batman juliste oli ehdoton valinta molempien osalta, olen sitä jo monissa lastenhuonekuvissa ihaillutkin. Samuli taas toivoit tätä toista julistetta ja onhan sekin aika ihana ja hauska. Koti näyttää enemmän ja enemmän meiltä ja musta on kiva, että monissa esineissä on joku juju, miksi ne on meille valikoitunut, kuten näissä tauluissa. 

Täällä jatketaan synttärijärkkäilyjä, joten seuraavan kerran palataankin sitten juhlaraportin kera.

Kivaa viikonloppua! <3

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja julisteita! Varsinkin unisieppariin jotenkin ihastuin ihan täysin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mun mielestä kanssa tosi kiva idis juuri makkariin! :)

      Poista

Jätä toki kommenttia! :)