perjantai 23. syyskuuta 2016

Mitä syksy tuo tullessaan?

Jos katson meidän vuotta 2016 tästä päivästä taaksepäin, voin vain ihmetellä, kuinka me on pysytty vauhdissa mukana? On ollut muuttoa, töihin palaamista, päiväkodin aloitusta... Paljon sellaisia muutoksia, mitä meidän elämässä ei ole aikaisemmin ollut. Uusia asioita, uusia tilanteita, uusia ihmisiä..


Suuria suuria asioita takana, mutta miltä näyttää loppuvuosi? Tällä hetkellä mitään kovin suuria muutoksia ei ole tiedossa, ehkä voisin todeta: onneksi!

Jatkuvassa muutoksessa eläminen on aika raskasta: hektistä ja henkisesti kuormittavaa. Ei sillä, nämä suuret muutokset ovat olleet hyviä ja vieneet elämää eteenpäin.

Ihanaa kuitenkin, että tiedossa on rauhallinen ja tasainen syksy. Joskus se tasainen ja arkinen elämä on tosi jees.


Mitä loppuvuosi sitten tuo tullessaan? No ensimmäisenä edessä on tietenkin Alisan syntymäpäivät, joita juhlitaan viikon päästä. Loppuvuonna juhlitaan myös Samulin syntymäpäiviä, isänpäivää sekä tietysti joulua. Luvassa on muutamat pikkujoulut myös. Oikeastaan siinä on varmaan suurimmat suunnitelmat loppuvuodelle. Ihanan, noh tavallista! Ei mitään suurta ja super erikoista. 

Tänä syksynä Alisa alkaa olemaan jo sen verran isompi, että pääsen todennäköisesti viettämään hieman useammin ihan omaa aikaa. Toki sitä on ollut tähänkin asti ihan hyvin, mutta kuitenkin. On meille luvassa hieman raskaampiakin viikkoja, Samuli nimittäin lähtee ensi kuussa kahteen kertaan koulutukseen eri paikkakunnalle. Luvassa on siis parisen viikkoa "yh-arkea" itselleni. Täytyy kyllä tunnustaa, että ihana siskoni on lupautunut tulemaan meille avuksi, ettei Alisalle tulisi montaa pitkää päivää hoidossa. Kun toinen on pois, se tarkoittaa Alisalle jopa yhdeksää tuntia päiväkodissa. Onneksi näitä päiviä ei ole montaa luvassa.


En tiedä, onko fiilis välittynyt sinne teille asti, mutta pitkästä aikaa mulla on taas todella paljon ideoita blogin suhteen. Pitkään mua on vaivannut kiire, en ole ehtinyt aina keskittymään kirjoittamiseen. Nyt kun elämä on rauhoittunut, mulle suorastaan ilmestyy ideoita päähän, kuin sieniä sateella. Sekin on helpottavaa.

Tähän asti syksy ollut mukavan aurinkoinen, toivottavasti sellaisena säilyykin. Pysyy mielikin virkeämpänä kuin vesisateessa.

Rauhaa, arkea ja kaunista säätä, niitä me toivotaan tältä syksyltä! :)

Hyvää viikonloppua! <3


1 kommentti:

  1. Meilläkin tulossa suht tasainen syksy ja loppuvuosi, muutamia pippaloita lukuunottamatta. Kun vain osaisi rauhoittua itsekkin.
    Ihania syksyisiä kuvia<3

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)