maanantai 19. syyskuuta 2016

Viikonloppu Ruissalon kylpylässä - parisuhdeaikaa

Ihan kun elämä ei olisi tarpeeksi hektistä työn, kodin ja harrastusten parissa. Näiden lisäksi pitäisi varmistaa sopiva tasapaino perheajan, oman ajan ja parisuhdeajan välillä. Jos jokin näistä jää vähemmälle, se vaikuttaa muuhun elämään väistämättä. Lapsiperheessä tuo perheaika on (onneksi) suurimmassa roolissa ja tämän jälkeen tulee yleensä oma aika. Sitä kun on helpompi järjestää toisen vahtiessa lasta. Vähimmälle jää lapsiperhessä väistämättä kahdenkeskinen aika.

Kahdenkeskistä aikaa on toki iltaisin kun istumme vierekkäin sohvalla televisiota katsoen tai kisareissuilla, jos Alisa on isovanhemmilla hoidossa. Joskus tekee kuitenkin hyvää viettää ihan spesiaalia laatuaikaa kahden toisen kanssa.

Mainitsin joskus keväällä, että saimme vanhemmiltani lahjakortin Ruissalon kylpylään. Kesä oli aika hektistä aikaa ja viikonloppusin teimme usein reissuja perheenä, joten kahden keskinen kylpyläviikonloppu jätettiin suosiolla syksymmälle. Tänä viikonloppuna meillä oli vihdoin vapaata, joten lauantaina vanhempani tulivat meille lapsenvahdeiksi ja me pääsimme lähtemään kohti Ruissaloa.Meille oli varattuna minisviitti, joka oli hieman normaalia huonetta isompi ja varustettu suurella parvekkeella. Meillä kävi vielä tuuri ja saimme huoneen, mistä oli näkymä merelle. Muutenkin Ruissalon kylpylä sijaitsee todella kauniilla paikalla keskellä luontoa.

Illallisella saimme taas nauttia kauniista näköalasta merelle kun onnistuimme nappaamaan ravintolan parhaimman pöydän. Ravintolassa oli tarjolla tänä viikonloppuna erityinen sadonkorjuu-noutopöytä. Ruoka oli hyvää ja sitä tuli haettua useamman kerran lisää.Hotelli on eläkeläisten suosima ja meillehän se sopi! Me nautimme ihan vain olemisesta ja rauhasta. Kävimme toki hetken istumassa aulabaarissa, mutta aika pian lähdimme huoneeseen. Tarkoitus olikin nukkua hyvät yöunet ja rentoutua ja siihen Ruissalon kylpylä tarjosi oikein hyvät puitteet.Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme kattavalle ja herkulliselle aamupalalle, jäälleen merinäköalasta nauttien. Aamiaisen jälkeen otimme suunnaksi hotellin allasosaston, joka yllätti positiivisesti rauhallisuudellaan. Sunnuntaiaamu oli otollinen aika nauttia rauhassa kylpylän poreista. Kolmen altaan kylpylä oli meille oikein sopiva, viihdyimme nimittäin isossa porealtaassa oikein hyvin kellumassa lämpimässä vedessä. Ja koko ajan saimme nauttia altaasta ihan vain kaksin, muutenkin uimassa oli vain pari ihmistä. Ison lasiseinän ansiosta saimme nauttia luontomaisemista myös altaasta käsin.

Kävimme lapsena paljon kylpylöissä, mutta nyt se on hieman jo jäänyt, enkä ole muutamaan vuoteen käynyt kylpylöimässä. Ajattelin kyllä, että Ruissaloon voisimme tulla Alisan kanssa joku kerta uimareissulle, vaikkei siellä varsinaista lastenallasta olekaan. Kylpylä on siis avoinna myös muillekin kuin hotellin asukkaille.

Kylpyläviikonlopun jälkeen olo oli rentoutunut, mutta energinen. Oli kivaa viettää aikaa kaksin rauhassa ja ihan vaan olla. Se teki oikeasti hyvää, suosittelen erittäin paljon etenkin väsyneille vanhemmille! Samulikin totesi lauantai-iltana sopivasti: ”Kiva kun saa kerrankin vaan olla!” Kyllä nyt jaksaa taas arjen pyörteissä!


Kiitos äitille ja iskälle viikonlopun mahdollistamisesta! :)

Muistakaa viettää riittävästi myös parisuhdeaikaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)