perjantai 9. syyskuuta 2016

GoKidsGo - kivaa yhdessä lapsen kanssa

Kirjoittelin parisen viikkoa sitten, että aloitamme Alisan kanssa yhdessä uuden harrastuksen. Pääsimme blogiyhteistyön kautta mukaan GoKidsGo-tunneille. Olemme nyt käyneet torstai-iltapäivisin tunneilla ja tässä postauksessa kertoilen hieman kokemuksiani ensimmäisistä kerroista.


Tunneilla on vaihtuva teema, mutta aina kaksi kertaa peräkkäin on samaa teemaa. Mielestäni tämä on hyvä, sillä lasten mielenkiinto säilyy kun tulee uusia juttuja ja yleensä toisella kerralla sujuu nekin asiat ja temput, mitkä ensimmäisellä kerralla saattaa tuottaa vielä hankaluuksia. Tähän mennessä meillä on ollut teemana pallot sekä temppurata, molemmat ovat olleet taaperon mieleen.

Äitinä on myös kiva huomata, kuinka oma lapsi kehittyy ihan silmissä, niin taidollisesti kuin sosiaalisesti. Ensimmäisellä parilla kerralla Alisa roikkui hyvin paljon minussa kiinni, eikä ollut toivoakaan, että hän olisi suostunut juoksemaan itse alkupiirissä. Vaikka alkujännityksen jälkeen Alisa oli aina reippaasti mukana, en voi kiistää, etteikö tuntunut kivalta kun eilen Alisa ensimmäistä kertaa juoksi itse reippaasti alkupiirissä. Alisa on yleensäkin hieman hitaasti lämpenevä uusille tilanteille, mutta nyt hän jo iloisena odottaa torstaita eli jumppapäivää.Taidollisesti Alisa on kehittynyt muun muassa hyppäämisessä, nyt jalat irtoaa jo selvästi lattiasta. Lisäksi Alisa on oppinut seisomaan yhdellä jalalla ja marssimaan. Uskon, että GoKidsGo-tunneilla on ollut osansa näiden taitojen oppimiseen. Tunneilla liikutaan hyvin monipuolisesti ja tehdään paljon sellaisia liikkeitä, mitä ei välttämättä päivittäisessä arjessa tule muuten tehtyä. Odotan kovasti opitaanko tänä syksynä jo tekemään kuperkeikka, saas nähdä!

Tällä viikolla teemana oli tosiaan temppurata ja yllätyin miten paljon erilaisia välineitä saatiin suht pieneen tilaan mahdutettua! Välineitä kyllä GoKidsGo-tunneilla riittää, edellisillä kerroillakin erilaisia ja eri kokoisia palloja oli vaikka miten paljon, harvalla on kotona sellaista varastoa erilaisia välineitä, ei meillä ainaakaan, siksikin tunnit on tosi jees! Vaikka tila onkin suht pieni, ryhmään otetaan vain kymmenkunta lasta, joten mahdutaan hyvin.
Alisa yllätys yllätys tykästyi temppuradassa trampoliiniin ja tuntui, että muiden pisteiden ohi hän vain suhaisi, jotta pääsi uudelleen pomppimaan. Muita taaperoa kiinnostavia juttuja oli tietenkin tunneli, keppien ali ryömiminen sekä tasapainoilurata.
Parhaat jutut GoKidsGo-tunneilla*Monipuolisuus*
*Tarjoaa haasteita lapselle, mutta yleensä myös onnistumisen iloja*
*Sopii monen ikäiselle*
*Ihana ohjaaja*
*Hyvät välineet ja niiden laajuus*
*Kuntoilua tulee myös vanhemmalle*
*Mun ja Alisan yhteinen harrastus*


Vaikka pyrin keskittymään Alisan täysillä aina iltaisin päiväkoti- ja työpäivän jälkeen, kotona on usein monenlaista puuhaa samaan aikaan. On tiskejä, pyykkiä, ruoanlaittoa. Kotityöt vie jonkin verran huomiota pois Alisasta, siksi nämä torstain tunnit on ihania, koska saan 100% keskittyä Alisan kanssa tekemiseen, eikä tule edes ajateltua mitään muuta. Tästä syystä suosittelen harrastamaan yhdessä lapsen kanssa!Käykää ihmeessä tutustumaan sekä GoKidsGo-tunteihin kuin muihinkin GoBabyGo-tunteihin. Tarjolla on tunteja jo odotusajasta alkaen sekä vauvauintia ja muskareita. Kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.liikutaanilosta.fi! GoBabyGo löytyy myös Facebookista - käykää tykkäämässä niin pysytte ajan tasalla!

*Yhteistyössä GoBabyGo:n kanssa, mutta mielipiteet ovat luonnollisesti omia.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)