lauantai 1. lokakuuta 2016

Vaaleanpunaiset syntymäpäivät

Tänään juhlittiin meidän kaksivuotissynttäreitä ja ne oli melkoisen vaaleanpunaiset synttärit. Vaikka välillä näytti, että mahdanko selvitä urakasta, saatiin synttärit lopulta juhlittua melko pienellä vaivalla. Leivonnaiset onnistui suhteellisen ok, mutta taas tuli todistettua, ettei kakkujen koristelu ole mun vahvinta alaa.


Teemavärinä juhlissa oli siis vaaleanpunainen ja se näkyi mm. koristeluissa, kertiksissä kuin tarjottavissakin. Koristeina meillä oli pom pomeja ja ”leijuvia ilmapalloja”. Suht yksinkertaisia ja helppoja. Koristeet ja kertikset tilasin siis Pop up kemuista. Ruokakaupasta löytyi sopivan värisiä neilikoita koristamaan juhlapöytää, joten nappasin ne vielä perjantaina mukaan. En ole kovinkaan kekseliäs koristelujen suhteen, mutta saatiin mielestäni pienellä vaivalla teemaan sopivat pirskeet.Juhlapöydässä meillä oli tarjottavana mm. täytekakku, voileipäkakku, amerikkalainen juustokakku, karjalanpiirakoita ja munavoita, hedelmiä ja keksejä. Täytekakku oli elämäni ensimmäinen sokerimassalla päällystetty kakku ja eihän siitä täydellinen tullut millään mittapuulla, mutta olen tyytyväinen, että kakku ylipäätään saatiin pöytään. Täytteenä oli kinuskia ja vadelmaa. Olen ajatellut tehdä teille tuosta kakkuprojektista tarkemman postauksen vinkkeineen, mikäli täällä on muitakin, ketkä eivät ole niitä superleipureita, jotka loihtivat upeita luomuksia kädenkäänteessä.


Olin ilmeisesti onnistunut tarjottavien määrän suunnittelussa hyvin, sillä jokaista kakkua riitti kaikille ja niitä jäi vielä pienet palat ylikin. Voileipäkakku oli perinteinen lihaversio ilman mitään erikoisuuksia. Amerikkalainen juustokakku oli tuhtia ja sopi todella hyvin syksyisiin juhliin ja oli kivaa vaihtelua liivate-juustokakkuihin, joita yleensä teen. Jos joku haluaa tuota testata myös, niin ohje on napattu suoraan Kinuskikissan resepteistä. Valkkaan hyvin usein reseptit juuri Kinuskikissan sivustolta, koska olen ne niin monesti todennut erittäin toimiviksi, kuten tälläkin kertaa.
Meillä oli tosi huiput synttärit ja vieraita kävi reilu parikymmentä ja kaikki toivottavasti pitivät juhlista. Vaikka juhlien järjestäminen on välillä aika stressaavaa ja rankkaa niin onnistuineiden juhlien jälkeen on kuitenkin hyvä fiilis. Kiitos kaikille vieraille! Erityiskiitos siskolleni sekä Samulille, ilman teidän suunnatonta apua, en todellakaan olisi selvinnyt näistä juhlista! <3

Synttärifiiliksissä palaillaan varmaan vielä ensi viikollakin kun Alisan virallinen syntymäpäivä on. Nyt tämä mutsi kyllä lepää loppuillan!


<3 <3 <3

4 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)