lauantai 22. lokakuuta 2016

Viikonlopusta voimaa arkeen

Oletteko kiinnittäneet huomiota, miten iltaisin on jo tosi pimeää ja aamulla menee pitkään ennen kuin on valoisaa? Vuoden synkin aika on taas käsillä. Itse olen syysihminen ja tykkään syksystä, mutta onhan tämä synkkyys aika väsyttävää.

Kirjoittelinkin eilen Facebookissa, että viikko on taas mennyt hujauksessa. Mihin se oikein katosikaan? Alisa oli syysloman vietossa vanhempieni luona maanantaista keskiviikkoon ja Samuli työmatkalla tiistaista perjantaihin. Itse olin töissä ja kun viikkoon osui muutama iltavuoro poikkeuksellisesti, tuntuivat päivät kuluvan entistä nopeammin..

Toivottavasti nyt viikonloppuna ei käy sama vilinä, meillä on nimittäin vapaa viikonloppu ja haluaisin todella nauttia siitä kunnolla. Viikonlopuista on tavallaan tullut keitaita arjen keskellä. Viikot ovat niin hektisiä, että kaipaan ja tarvitsen rauhallisia viikonloppuja jaksaakseni arkista aherrusta. Ei ole vanhaksi tulemista kun ei enää joka viikonloppu jaksa rellestää.

Mitä meidän voimaannuttavaan viikonloppuun kuuluu? Todella voimaannuttavasti Alisa halusi nousta seitsemältä tänä aamuna.. Kumma kyllä, jaksoin nousta, enkä suinkaan mennyt sohvalle nukkumaan. Alisa oli ehtinyt eilen illalla juuri mennä nukkumaan ennen kuin tulin töistä, joten aikaisesta herätyksestä huolimatta oli kiva viettää aikaa kaksin isin nukkuesssa.

Laitoin illalla pataleivän tekeytymään, koska en muistanut ostaa leipää kaupasta. Hyvä siis, että heräsin aikaisin niin saatiin herkullista ja tuoretta leipää aamupalapöytään.Pitkästä aikaa jaksoin valmistaa meille kunnon aamiaisenkin. Sillä on hyvä aloittaa viikonloppu. Tuhdit aamupalat ja brunssit on mun suosikkeja ja siksi on kiva järkätä aamiaisia kotonakin. Meidän aamupalapöydästä löytyi tänään ihan perusjuttuja, pataleivän lisäksi karjalanpiirakoita ja munavoita, kasviksia, tomaatti-mozzarellaa ja pestoa, nakkeja ja pekonia. Sekä tietysti jugurttia, appelsiinimehua ja kahvia.Tarkoitus olisi tänään nähdä myös Samulin siskon perhettä, ei olla nähty pitkään aikaan, joten kivaa jos nyt ehditään treffaan. Tuntuu, että kiireettömät hetket on nykyään niin harvassa, että välillä on vaikeaa sovittaa yhteen kahden perheen aikatauluja.

Tällaisia suunnitelmia meillä on lauantaille, mutta tiedättekö mitä? Mukavan aamupalan taustalla on aina keittiön kaaos, ainakin meillä. Kuka tämänkin nyt siivoaa? ;)


Kivaa viikonloppua ja kerätkääs voimia uuteen viikkoon! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)