maanantai 4. huhtikuuta 2016

Puolitoista

Tänään on minun syntymäpäivä. Täytän tasan puolitoistavuotta.


Minä rakastan kaikkea. Rakastan isiä, äitiä, mummia, vaaria, mammaa, pappaa. Minä rakastan Kamia, Helmiä ja kaikkia muita eläimiä. Tunnistan myös eläimiä äänistä ja osaan myös matkia niitä. Haluaisin aina paijata kaikkia eläimiä, sillä ne ovat niiiiiin ihania.

Päivisin käyn päiväkodissa. Minä tykkään päiväkodista. Siellä on paljon kavereita, kivat tädit ja tosi hyvää ruokaa. Tädit sanoo, että minä olen oikea suursyömäri. Ei kyllä uskoisi päällepäin, sanoo äiti.

Minun erikoistaitojani tällä hetkellä on sanojen matkiminen. Yritän matkia kaiken mitä kuulen. Olen siis vähän kuin papukaija.

Paita: Marimekko
Haalari: saatu Pikkune.fi
Panta: saatu Pikkune.fi

Rakastan myös musiikkia. Haluaisin kuunnella musiikkia aina vaan. Laulan usein puumpahia ja osaan jo laulaa ekan säkeistön laulusta ihhahhaa.

Lempiruokaani on makaroonilaatikko. Syön sitä yleensä kolme lautasellista. Söisin enemmänkin, mutta äiti ei anna.

Tykkään ulkoilusta, enkä meinaa millään saada tarpeekseni siitä, onneksi päikyssä ulkoillaan paljon! Ulkona tykkään kävellä ympäriinsä ja keinua.


Haluan tehdä kaiken itse, pukea, kävellä, syödä, pestä hampaat, yritän jopa vaihtaa vaipan itse. En pidä siitä, että minua yritetään auttaa.

Äiti sanoo, että minä olen omapäinen tuittupää. Iskä taas sanoo, että minä olen vain vähän niin kuin äitikin. Mitähän se sillä tarkoittaa?

Mommmoi vaan kaikki, paljon haleja ja lentopusuja! 

<3: Puolitoistavuotias


 PS. Käykää tsekkaamassa Pikkune.fi uutuudet. Nyt myös lisäksi paljon tuotteita alennuksessa! :)

6 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)