tiistai 5. huhtikuuta 2016

Haaste: Miksi bloggaan?

Sain ihanalta Kotona ja kaupungilla -blogin Katrilta haasteen kirjoittaa siitä, miksi bloggaan.

Mun blogihan on vielä melko tuore ja sai alkunsa marraskuussa 2015. Tai siis tämä viimeisin versio sai. Olen itse lukenut monia blogeja jo vuosia ja aina välillä päättänyt, että aloitan oman blogin kirjoittamisen. Monta kertaa loinkin pohjan blogille, mutta jotenkin se ei vain ottanut tuulta siipiensä alle, ideat loppui yleensä ensimmäisen postauksen jälkeen. Tietty polte kuitenkin pysyi, halusin kirjoittaa ja tuoda esille omia mielipiteitä ja ajatuksia. Halusin myös jonkun "oman jutun". Niin sitten syntyi eräänä päivänä Ihan vaan tavismutsi. 

Vaikken ole mikään perinteinen äiti, juttua kuitenkin tuntuu riittävän, mitä tulee äitiyteen, vanhemmuuteen, perheeseen ja ihan vaan elämään yleensä. Ehkä juuri siksi lopulta tämä perhe-lifestyle kategoria osoittautui mulle oikeaksi ja eniten inspiroivaksi.

Blogi on mulle harrastus, mutta onhan se ollut mukava huomata, kuinka blogi on kehittynyt näiden kuukausien aikana. Melkoinen kyhäelmä ja amatööriblogi tämä silti on ja sellaisena se tulee pysymäänkin.

Yleensä innostun helposti asioista, mutta usein kiinnostus myös lopahtaa yhtä nopeasti. Bloggaaminen on kuitenkin erittäin koukuttavaa ja motivoivaa, innostun siitä koko ajan vain lisää! Se tässä onkin niin mahtavaa, bloggaaminen on mun juttu! Onneksi silloin marraskuussa uskalsin aloittaa, en kadu hetkeäkään! :)

Merkittäviä hetkiä blogin parissa on ollut hetki, jolloin julkaisin blogini Facebookissa, meinasin pyörtyä siitä kävijämäärästä, sekä tykkääjistä blogisivulla heti ensimmäisenä päivänä, olinhan varautunut noin kymmeneen kävijään. :D Lisäksi ensimmäinen ei tuttu lukija, eka kommentti, yhteistyö, blogitapahtuma... Onhan blogi tarjonnut monta hyvää hetkeä ja mahdollisuutta, toivottavasti näin myös jatkossa. :)

Sen verran olen kuitenkin kunnianhimoinen, että haluan jatkossakin kehittää blogiani. Blogi tarjoaakin hyvät puitteet itsensä haastamiseen ja ilmaisemiseen. Toivottavasti te ihanat lukijat pysytte matkassa mukana, te tuotte bloggaamiseen lisää mielenkiintoa ja innostusta! :) <3 Haastan mukaan ihanat:


Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa.) Saat osallistua vasta saatuasi haasteen. (Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen) Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä, voit haastaa jonkun toisen. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Yritän toteuttaa jo huomenna :)

    VastaaPoista
  2. On ollut kyllä mukava löytää blogisi pariin :) Täytyy pitää mielessä tää ja tehdä paremmalla ajalla, kiitos siis haasteesta :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)