sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

8 faktaa meidän parisuhteesta

Faktapostaukset ja suuret "paljastuspostaukset" on ollut teidän lukijoiden keskuudessa suosittuja, joten ajattelin taas tehdä teille yhden. No meikäläisistä ei nyt mitään suuria paljastuksia saa aikaiseksi, mutta ajattelin nyt kertoa teille kahdeksan enemmän tai vähemmän randomia faktaa mun ja Samulin parisuhteesta. :D

1. Viestitellään Samulin kanssa edelleen todella paljon. Tosin nyt kun molemmat on töissä, päivisin viestejä lähtee vähän vähemmän. Mun mielestä se on kuitenkin ihana tapa. Vaikka toinen ei koko aikaa oo siinä vieressä niin hän on koko ajan läsnä ja tulee kerrottua kaikki päivän asiat.

2. Jos ollaan kotona molemmat niin mennään lähes poikkeuksetta yhtä aikaa nukkumaan. Välillä käy niin, että jos toinen haluais jo mennä nukkumaan ja toinen katsoa esimerkiksi telkkaria, niin lopulta nukutaan molemmat siinä sohvalla.

3. Ei riidellä juuri koskaan. Meillä on varsinaisia riitoja todella harvoin, mutta tämä kyllä johtuu ihan siitä, että Samuli ei suutu mistään ja on niin leppoisa. Itse olen "hieman" räjähtäväisempää sorttia, mutta Samppa tasoittaa aika hyvin mun luonnetta.

4. Ennen Samulia mulla ei ollut ollenkaan kahvinkeitintä, enkä juonut juurikaan kahvia. Nykyään menee useampi kupillinen päivässä. Samulin takia hankin alkujaan kahvinkeittimen ja sille kahvittelureissulle se sitten jäi. 

5. Ennen Samulia en myöskään ikinä ollut nähnyt yhtään South Parkia, nyt oon nähnyt varmaan kaikki. En kyllä vieläkään ole ihan varma, onko ne mitenkään erityisen hyviä.

6. Meillä on tv-vuorot. On tietyt ohjelmat, jotka toinen saa lähes aina katsoa. Tämä siksi, ettei juurikaan tykätä samoista ohjelmista. :D

7. Luulen, että meidän parisuhteen "salaisuus" on tasavertaisuus. Pyritään aina molemmat osallistumaan kaikkeen, oli kyse sitten kotitöistä, taloudesta, huveista tai ihan mistä vaan. Kuitenkin niin, että kaiken ei tarvitse mennä prikulleen tasan. Kun molemmat osallistuu joustavasti, vältytään typeriltä riidoilta.

8. Tehdään todella paljon asioita yhdessä. Välillä se on aiheuttanut kaveripiirissä ihmetystä, mutta me voidaan yhdessä mennä melkein minne vaan, eikä se ole mikään ongelma. Toinen osallistuu sujuvasti myös asioihin, jotka on toiselle tärkeitä, vaikkei itselle olis niin justiinsa. Toki liian kiinni ei saa olla ja omia juttuja pitää olla. Takertuminen toiseen  ei oo hyvä juttu.

Siinäpä muutama randomfakta meistä! :D
Kivaa sunnuntaita! <3

3 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)