maanantai 25. huhtikuuta 2016

Blogivinkit

Linkkaa blogisi! -postauksessa pyysin teitä linkkailemaan omia tai suosikkiblogejanne. Sain todella paljon kivoja linkkauksia, käykää tekin ihmeessä nappaamassa uudet tuttaavuudet listoillenne. Nostin tähän viisi blogia, jotka olivat mulle ihan uusia tuttavuuksia ja päätyivät lukulistalleni.

"Blogissani sukelletaan pääni sisään, jääden välillä kellumaan hieman pinnallisempiin aiheisiin, ja joskus taas matkaten vähän syvällisempiinkin juttuihin. Minulle tärkeät ja läheiset asiat sekä minua innostavat jutut ja aiheet ovat tietenkin blogini keskiössä. Mitään tiettyä teemaa ei kuitenkaan ole, joten postausten aiheet vaihtelevat hyvin paljon, juttuja aina pintävesistä syvimpiin suvantoihin asti.  Hyppää mukaan sukellusveneeseen!"

Blogi on juuri niinkuin kuvailussa sanotaan, monipuolinen ja täynnä mielenkiintoisia postauksia. Tykkään todella paljon siitä, että blogista löytyy erilaisia juttuja laidasta laitaan. Sopivassa suhteessa pinnallisia ja syvällisiä juttuja.

"24-vuotias täydellisen epätäydellinen äiti ja 5/15 syntynyt täyden kympin nöppönenä. Arkea ja maailman ihmettelyä ihan uudessa äidin roolissa. Äiti hoitaa ja äiti auttaa, mutta äiti myös opettelee, epäonnistuu ja on välillä ihan hukassa. Tervetuloa seuraamaan meidän elämää!"

Aktiivisesti päivittyvä 10 plussan äiti on lapsiperheblogi parhaimmillaan: täynnä aitoa arkea, kommelluksia, iloja ja syvällisempää pohdintaa. Moni postaus saa mut nauramaan ja toteamaan "niin tuttua!" :D Tykkään!

"Blogi kertoo elämästä 4v Navan ja kohta 1 v Massun kanssa, äitiydestä, äitinä olosta, pienestä kodista ja pullantuoksuisista hetkistä."

Napamassu on myös ihanan aito ja iloinen blogi. Blogi on seikkailuja täynnä, mutta myös kivaa arkea. Tykkään mielenkiintoisista ja hauskoista jutuista, joita tästä blogista kyllä löytyy!


Kotiäidin elämää
"Reilu kolmekymppinen Tellun (-06), Pikkytäryn (-10) ja Onnin (-13) kanssa päivät kotona viettävä äiti. Blogi sisältää lapsiperheen vauhdikasta arkea ja lastenvaatteita, oikeastaan kaikkea mitä nyt kotiäidin elämään voi liittyäkään."

Aktiivisesti ja usein päivittyvästä blogista löytää usein kivaa ja mielenkiintoista luettavaa. Pidän myös ihanista kuvista, joita löytyy blogista paljon. :)


Healthy Style of Living
"Päälle kolmekymppisen juoksuun hurahtaneen kahden lapsen äidin lifestyle-blogi. Elämä ruuhkavuosien keskellä on arjen ja oman ajan tasapainoilua."

Usein erilaiset treeniblogit saavat mut ahdistumaan, mutta ei tämä! Mä jopa inspiroiduin näistä treenijutuista välillä. Siis minä, laiskamutsi ja sohvaperuna. :D Kauniita on myös blogin kuvat!

Kiitos ihan jokaiselle, jotka linkkasivat bloginsa, mahtavia blogeja löytyi useampi!

Käykää kurkkaan nämä blogit sekä muut aikaisemman postauksen kommenttiboxista löytyvät! :)

6 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)