lauantai 30. huhtikuuta 2016

Kiireisen viikon kiireiset terveiset

Hengissä ollaan! Huh, mikä viikko takana!

Tällä viikolla meillä on harrastettu, tämä siis on kuormittanut meidän perheen miesjaostoa ja valitettavasti tulos ei lopulta kuitenkaan ollut sellainen, mitä me toivottiin. Mutta onneksi kyse on kuitenkin vain harrastuksesta, eikä vakavammasta.

Lisäksi käytiin asuntoesittelyssä ja saa nähdä, mitä tuleva viikko tuo tullessaan. ;)

Jotta viikko ei kävisi liian lepsuksi, lähdimme eilen illalla ajelemaan kohti Pohjanmaata. Viisi tuntia autossa istumista iltaa vasten meillä oli taitettavana. Alisa onneksi nukkui ensimmäisen pysähdyksen jälkeen, jolloin söimme myös iltapalaa, joten hänen osaltaan matka meni helposti. Koska viimeisen parin viikon aikana emme ole Samulin kanssa ehtineet hirveästi näkemään ja puhumaan, oli kivaa ajaa kauniissa auringonlaskussa ja jutella. Nauroimme pitkästä aikaa yhdessä, meillä oli mukava matka. Postauksen kuvat on räpsitty matkalla auton ikkunasta, ilta oli todellakin kaunis.


Olemme nyt siis viettämässä vappua perinteisesti harrastuksen parissa kisoissa. Mulle vappu on ollut jo vuosia samanlainen, aina kisoissa. Se ei kuitenkaan haittaa, täällä on ihania ystäviä mukana ja koko perhe yhdessä. Mukavampaa olisi toki ollut, jos olisin tänään saanut olla muiden mimmien kanssa lähtöviivalla. Aina ei kaikki vain mene sillain kun haluais, mutta ensi kerralla sitten. Onneksi fiilis muuten on kuitenkin hyvä. 

Ensi viikon pitäisi olla hieman rauhallisempi, joten aikaa pitäisi löytyä paremmin bloggaamisellekin. 

Mitäs te touhuilette vappuna?

Kivaa vappua! <3

4 kommenttia:

  1. Ihanaa vappua teille 😘 Me ollaan perinteisesti piknikillä, veneilemässä ja muutenkin herkutellaan vappuruuilla 😆😬🎈

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)