keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Vaalea matto lapsiperheessä - uhka vai mahdollisuus?

Helppohoitoisuus ja kestävyys ovat yleensä hyviä ominaisuuksia lapsiperheen tekstiileissä. Sotkua ja tahroja saattaa joskus tulla, joten miltä sinun mielestäsi kuulostaa vaalea matto lapsiperheessä, onko se uhka vai mahdollisuus?

Meille hankittiin juuri hetki sitten olohuoneeseen Vallilan Syvämeri -matto beigenä. Joku voisi ajatella, että se on huono valinta lapsiperheeseen aran värinsä vuoksi, mutta mun mielestä se on just täydellinen. Meidän koko olohuoneen ilme muuttui paljon rauhallisemmaksi ja vaaleammaksi uuden maton myötä... Meillä ei aiemmin ole ollut Vallilan mattoja, enkä ole ymmärtänyt niiden hypetystä, mutta kun näin tämän maton Instagramissa, rakastuin heti.

Vaaleahan saattaisi olla jossain määrin tylsähkö, mutta seuraavat kuvat paljastavat, miten lapsiperheen kodista kuitenkin aina löytyy niitä värejä! :D


Lelut hujan hajan näyttää ihan täydelliseltä parilta tuon vaalean maton kanssa mun mielestä! :D Olen ollut tosi tyytyväinen mattoon. Matto on helppo imuroida sileän pinnan ansiosta. En usko sen juuri sotkeentuvankaan käytössä, sillä meillä on selkeät säännöt siitä missä syödään ja missä ei. En uskokaan, että Alisa on se joka maton sotkee vaan eniten pelkään itseäni ja kahvikuppia! Kahvi on aina pakko päästä juomaan sohvalle ja yleensä läikytän sitä vähintään itseni päälle. Sovittiinkin Samulin kanssa yhteisesti, että se kumpi sotkee maton, maksaa pesulalaskun. :D

Viime aikoina täällä on ollut todella paljon kotipostauksia, mutta kevään kynnyksellä olen innostunut meidän kodista ihan uudella tavalla, joten siitä syystä meidän koti vilahtelee entistä useammin kuvissa. Toivottavasti tykkäätte lukea näitä mun kotijuttuja, vaikkei meidän koti olekkaan sisustuslehdestä vaan tavallinen lapsiperheen koti. :)


Mitä mieltä te olette vaaleasta matosta lapsiperheessä? 
Kiroanko tämän maton puolenvuoden päästä? :D
2 kommenttia:

  1. kannattaa hankkia spray-muotoista tekstiilinpesusuihketta (valitan, en muista sen nimeä, mutta olen ostanut sitä ainakin huonekalukaupoista)
    Sillä lähtee ainakin kissanoksennukset ja vastaavat töhryt melko vaivattomasti.

    VastaaPoista
  2. Ihana matto :) Minäkään en ennen "ymmärtänyt" Vallilan mattojen päälle, kunnes hankin keittiöön vaalean harmaan lumme-maton. Vaalea väri ei ehkä paras mahdollinen keittiöön, mutta ihan ok pärjätty :)

    VastaaPoista

Jätä toki kommenttia! :)