perjantai 9. maaliskuuta 2018

Huikea viikonloppu tulossa!

Yksi kevään odotetuimmista viikonlopusta on edessä! Huomenna nappaan kimpsut ja kampsut ja käännän auton nokan kohti Hyvinkään Sveitsiä!

Jälleen on aika Perheblogien kehittämispäivien. Kokonnumme hotelliin keksimään taas tulevia tempauksia, opettelemaan uusia juttuja sekä tietysti rentoutumaan ihanassa seurassa! Tämä on jo aika mones kerta kun tapaamme bloggaajien kesken ja reissut ovat aina olleet todella antoisia ja kivoja.

Etenkin tällä hetkellä oma bloggaamiseni hieman tökkii, joten todellakin toivon, että tapaamisesta saisin paljon uutta potkua blogiin. Yleensä olen näiltä reissuilta palannut into puhkuen, toivotaan siis että tälläkin kertaa käy juuri niin!

***


Kaikki bloggaajamme ovat enemmän ja vähemmän kiireisiä ruuhkavuosien keskellä, joten suon jokaiselle meille tämän hemmottelu ja hauskanpitohetken. Olenkin aistinut koko porukastamme, miten odotettu tämä viikonloppu on.

Koulutuksen ja hyvän seuran lisäksi viikonloppuna herkutellaan ja luvassa on myös erilaisia aktiviteetteja. Kylpylän lisäksi olen itse luvannut kokeilla ratsastusta, kääääk! Olen joskus lapsena ratsastanut muutaman kerran, joten olen todellakin amatööri asiassa.

Nyt on kuitenkin hyvä hetki haastaa itsensä, joten innolla odotan viikonloppua!


Mukana tietysti ihanat:Kandee siis pistää meidän bloggaajien ja Perheblogien somekanavat seurantaan, niihin päivittyy viikonlopun aikana vaikka mitä kivaa! :)

Ihanaa viikonloppua meille ja teille!

1 kommentti:

Jätä toki kommenttia! :)