tiistai 7. elokuuta 2018

Pilvilinna joka romahti

Tiedättekö, mä halusin kirjoittaa teille positiivisuudesta ja siitä kuinka kaikki on tällä hetkellä niin hyvin. Miten ironista, että pari päivää sitten mietin miten hyvin asiat on just nyt. Sitten kerralla rysähtää...

Ensin sain jonkun kamalan kesäflunssan, en tiedä johtuuko se työpaikan ja auton ilmastoinnista vai mistä, mutta olen nyt pari päivää ollut aika kipeä. Pää on jumissa, kurkku kipeä, ääni mennyt ja hirvittävä nuha. Öisinkin tulee nukuttua aika huonosti, koska saa jatkuvasti yskiä. Kesällä sairastaminen on ehkä vielä inan kurjempaa kuin talvella, onneksi nyt ei kuitenkaan ole enää pahimmat helteet käynnissä.

Juuri kun selvittiin vesikriisistä ja tilanteen piti normalisoitua, meidän tiskikone ottaa ja hajoaa! Kun mun piti ensimmäistä kertaa viikkoon pistää tiskikone päälle, alkoi sieltä valua vettä lattialle! Onneksi olin koneen vieressä ja sain heti kuivattua lattian, vahinko olisi voinut olla huomattavasti suurempi. Tällä hetkellä toivomme, että kyse olisi vain kannen tiivisteen kulumisesta ja tilanne korjaantuisi uudella tiivisteellä. Uuden tiskikoneen hankkiminen ei hirveästi houkuttele. Tiskikoneen pitäisi olla integroitava ja huonosti pesevää konetta en halua. Hyvään koneeseen uppoo kuitenkin useampi satanen... Korjausta odottaessa olen joutunut tiskaamaan käsin. Yök. Tiskaaminen ehkä vielä menisi, mutta meillä ei ole minkäänlaista kuivauskaappia, joten astioiden kuivaaminen on jäätävä homma. Lisäksi meillä on puinen taso, eikä minkäänlaista tiskipöytää, vain pelkkä allas. Tiskatessa vettä roiskuu ympäriinsä ja koko ajan saa olla kuivaamassa. Normaalissa arjessa en näitä juttuja niin kaipaisi, mutta juuri nyt niille olis tarvetta.

Kolmas vastoinkäyminen liittyy matkailuun. Varasimme viime viikolla lennot Singaporeen ja takaisin. Tarkoitus oli olla siellä muutama päivä ja lentää sitten viikoksi Indonesiaan Gili Air -saarelle. Viikonloppuna kuitenkin juuri siellä seudulla on ollut todella paha maanjäristys ja kaikki ihan sekaisin... Oltiin ihan hillittömän innostuneita tästä reissusta ja se tuntui just oikealta päätökseltä. Nyt kuitenkin musta tuntuu, ettei uskalleta lähteä tuonne Gileille. Onneksi ei oltu vielä ehditty varata niitä lentolippuja sinne ja Singaporesta päästään kyllä lentämään muuallekin. Samuli ehdotti, että katselisimme nyt hetken mihin tilanne Gili Airilla kehittyy ja katsomme sitten mitä teemme. Ainahan näitä katastrofeja voi sattua, eikä niitä liiaksi pidä tietenkään pelätä, mut jotenkin just nyt mulla on ajatukset reissun suhteen tosi sekaisin. 


***


Kaikista näistä vastoinkäymisistä selvitään kyllä, mutta pitikö niiden kaikkien tupsahtaa kerralla... Tuli vähän sellainen olo, ettei koskaan kannatakaan ajatella, että kaikki on tosi hyvin just nyt, eikä mikään voisi olla paremmin, sitten kaikki menee kumminkin pieleen... No eipä vissiin, otan nyt ison kupin kahvia ja käperryn sohvalle tutkailemaan erilaisia matkailusivuja. Kyllä se taas iloksi muuttuu! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)