torstai 11. tammikuuta 2018

Matkaan valmistautumista - mitä odotan Mauritiukselta?

Enää pari viikkoa ja meidän matka Mauritiukselle starttaa. Hiljalleen olen alkanut valmistautua matkaan: passi piti hankkia, samoin matkalaukut ja hieman uusia vaatekaappia. En ole kesävaatteita ostanut ties koska, joten todellakin oli aika ostaa hieman uusia vaatteita. Tai no uusia ja uusia, tein pari hyvää täsmäostosta Emmy.fi verkkokaupasta.

Ostoslistalla olisi vielä uudet tennarit ja kevytuntuvatakki matkalle. Hetkinen, eikös me oltu menossa Mauritiukselle, missä sääennusteen mukaan on yli 30 astetta lämmintä? Meillä on mennessä kuitenkin vaihto Amsterdamissa ja viiden tunnin vaihtoaika riittää nettikeskusteluiden mukaan siihen, että kentältä kannattaa junailla keskustassa käymään. Ehdottomasti aiotaan tuo käyttää hyödyksi, sillä Dami on meille molemmille uusi tuttavuus ja kentällä seisoskelu ei kiehdo. Toki vaihtoon täytyy kuitenkin varata hyvin aikaa, mutta pieni jaloittelu tekee varmasti hyvää. Amsterdamin kentältä pääsee siis suoraan junalla keskustaan, eli ajallisesti tuossa ei mene hirvittävän kauaa ja uskon, että mikäli koneet ovat ajallaan, ehdimme hyvin pariksi tunniksi keskustaan. Haluan mukaan siksi hyvät kengät sekä takin, joka tarvittaessa menee pieneen tilaan!


***


Mauritiuksellahan on nyt juuri suurin sesonki menossa ja muutenkin kohteesta on löydettävissä paljon kokemuksia ja etenkin häämatkoista. Monet ovat kertoneet saarelta löytyvän myös hyviä patikointireittejä, joten siksikin ajattelin että otamme lenkkarit mukaan. Tuskin mitään hirveää kuntoilua suoritetaan, mutta ehkä on kiva kiertää paikkoja myös jalan.

Me odotetaan reissulta erityisesti rentoilua palmujen alla, yhteistä aikaa, snorklailua kristallinkirkkaissa vesissä ja jonkin verran saaren kiertelyä. En aio ihan hirveästi suunnitella reissua etukäteen, sillä en halua ottaa mitään paineita siitä mitä kaikkea lomalla pitäisi ehtiä nähdä tai tehdä.

Ehkä vuokrataan taksi päiväksi ja lähdetään katsomaan vesiputouksia? Ehkä otetaan hotellilta polkupyörät ja etsitään joku hiljainen biitsi? Kenties tehdään veneellä reissu merelle? Ei väliä, kunhan meillä on mahtava reissu!
***


Matkan alkamista laskeva laskuri näyttää jo ykkösellä alkavia lukemia, en kyllä meinaa malttaa odottaa. Selailen säännöllisesti meidän varaustietoja, pelkään että olen totaalisesti unohtanut jotain! Tuleeko sulle mieleen jotain mikä olisi hyvä muistaa?


Ai miten niin olen innoissani? <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki kommenttia! :)