perjantai 5. tammikuuta 2018

Ei niin synkkää ettei jotain hyvääkin - parasta just nyt!

Vallan ollaan oltu synkällä päällä täällä blogissa. Ei minusta ole esittämään iloista ja positiivista jossen oikeasti tunne niin. Nyt kaiken synkistelyn jälkeen voisi olla hyvä hetki tuoda niitä positiivisiakin asioita esille. Ei tämä viikko täydellinen ole ollut, mutta monta pientä hyvää asiaa!
Olen ollut joka aamu ajoissa töissä! 
En minä yleensä mitenkään myöhässä ole, mutta tällä viikolla olen onnistunut heräämään sen verran aikaisin, ettei töihin ole tullut hirvittävä kiire. Päivä alkaa kyllä paljon paremmin näin!


Lumileikit
Ehei, ei meillä täällä Turussa mitään lunta ole, mutta maanantaina kävimme "pohjoisessa" siis vanhempieni luona ja siellä päästiin potkukelkkailemaan ja pulkkailemaan. Sadan kilometrin välimatkalla ero säässä oli huomattava! Ensi kerralla päästään ehkä luistelemaan ja hiihtämään?


Kirjasto 
Alisalle viikon kohokohta taisi olla yhteinen kirjastoreissu. Emme olleet pitkään aikaan ehtineet käydä kirjastossa, joten yhtenä iltana teimme reissun sinne. Molemmille löytyi pari kiinnostavaa kirjaa.
Lukeminen
Olenko jo tarpeeksi hehkuttanut, miten mahtavaa lukeminen on? No mutta kun se on! Joka ilta "pari" lukua. Kuka sanoi, että kirja on hyvä nukahtamiskeino? Hyvä kirja on todella huono nukahtamiskeino, itse en ainakaan malta mennä nukkuanam kun pitää lukea yksi luku eteenpäin joka kerta!

Oma saunahetki
Oma sauna on parhautta! Välillä saunan löylyistä on ihana nauttia ihan vain yksin. Koko talo on hiljainen ja vain kiuas sihahtaa. Saunan jälkeen ihon kosteutus ja uutta kynsilakkaa, arkista hemmottelua!

Helppohoitoinen koti
Meidän kodissa parhaita puolia on se, että se on tarpeeksi tilava, mutta tarpeeksi kompakti, jotta se on helppo pitää siistinä. Vaikka joskus haaveilen suuresta omakotitalosta, arkiviikolla ymmärrän meidän kodin parhaat puolet, koko ajan ei tarvitse olla siivoamassa!

Olen hyvä äiti
Tällä viikolla en ole kokenut huonoa omatuntoa tai riittämättömyyttä. Olen ehtinyt lukea Alisalle kirjoja, leikkiä teekutsuja ja kauppaa, kiivetä monen monta kertaa puolapuita ja pompia trampalla. Olen halannut ja pitänyt sylissä. Olen jaksanut olla hyvä äiti ja se tuntuu kaikista parhaimmalta!
Vapaa ja rauhallinen viikonloppu - täältä tullaan positiivisella mielellä!


Ihanaa viikonloppua teillekin! <3

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)