maanantai 22. tammikuuta 2018

Hyvän viikonlopun resepti + video

Mikä tekee tuiki tavallisesta viikonlopusta hyvän? Meidän viikonloppu oli ihan tavallinen ei mitään suunitelmia tai erityistä ohjelmaa: minä ja Alisa oltiin molemmat päivät ihan kotosalla ja Samuli oli osittain töissä ja harrastusten parissa. Meillä oli kuitenkin tosi hyvä viikonloppu kaikessa tavallisuudessaan!
Hyvän viikonlopun resepti:


Nukkuminen - heräsin molempina päivinä vasta kymmenen jälkeen, tuli levättyä!

Hidas aamupala ja -kahvi - hyvä ruoka, parempi mieli!

Touhuilu - vaikka rentoa viikonloppua vietettiinkin, oli kiva saada myös jotain aikaiseksi. Matkalaukkujen pakkausta, jääkaapin ja pakastimen sulatus, tyhjä pyykkikori. Ei tullut raadettua, mutta oli kuitenkin olo, että on jotain saanut aikaiseksi.

Sauna - pitää lämmittää ainakin kerran viikonlopussa!

Tv maraton - illalla Alisan mentyä nukkumaan on ihana uppoutua sohvalle ja katsoa jotain sarjaa tai elokuvaa.

Pulkkamäki - vihdoin meille saatiin kunnolla lunta. Samuli ja Alisa kävivät lauantaina kahdestaan mäessä ja me sitten vastaavasti Alisan kanssa sunnuntaina. Kuvasin teille videonkin meidän reissusta!
Nautittiin siis tänä viikonloppuna koti- ja talvijutuista. Ensi viikonloppuna onkin vähän erilaiset tunnelmat! Viimeinen viikko ennen reissua starttaa! Huuuuh!

Oliko teillä kiva viikonloppu? Nautitteko talvikeleistä? Ainakaan täällä etelässä niistä ei kuulemma saada hirveän kauaa nauttia.

2 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)